Zadovoljna.si
IMG 0063(1)

Novice

/ Oglas

Vračajo se platforme!

P.R.
03. 04. 2023 05.00
0

To pomlad in poletje vas bodo navdušili stajlingi s trendom, ki se na veliko vrača v kolekcije modne obutve.

Zagotovo ste v zadnjem času opazili, da so tuje in domače zvezdnice v svoje stajlinge začele redno vključevati tudi sandale s platformo. Trend elegantnih čevljev z debelim podplatom se je tako tudi uradno vrnil med najbolj zaželeno obutev letošnje pomladi in poletja, v svoje kolekcije obutve pa so jih vključile vse priznane blagovne znamke obutve, ki jih najdete v trgovinah Mass

Sandali z retro pridihom

Platforma vsaki obutvi doda malo retro pridiha, stajlingi z njimi pa nikoli niso dolgočasni. Sandali z vpadljivi podplati in masivno peto bodo letos nedvomno vladali v modnih kombinacijah za toplejše dni. V naše garderobne omare prinašajo svežino, še posebej zato, ker jih najdete v vseh najbolj vročih barvah te sezone. Za bolj klasičen, a vseeno še vedno drzen videz izberite črne, rjave ali bele elegantne polsandale s patformo, a najbolj zabavni stajllingi bodo zagotovo vključevali sandale v zeleni ali roza barvi. Navdušilo vas bo tudi to, da so kljub visokim petam zaradi debelega podplata udobni. Seveda pa ne moremo mimo tega, da nas v sandalih in polsandalih s platformo opazijo vsi. 

Sandali
SandaliFOTO: Arhiv naročnika
Sandali
SandaliFOTO: Arhiv naročnika

Platforma za "casual" stajlinge

Že kar nekaj sezon so nepogrešljiv kos v kolekcijah poletne obutve sandali z debelim podplatom, ki so letos še bolj robustni in še na debelejših platformah. So izvrsten modni kos za casual stajlinge, vsestranski in dovolj udobni, da v njih zlahka preživimo dan.

So super sopotnik za potovanja, saj v njih lahko brezksrbno raziskujemo prestolnice, hkrati pa smo obuti po zadnji modi. Brez skrbi lahko te čevlje nosimo tudi k elegantnejši garderobi in tako ustvarimo kontrast, ki je v modi vedno zaželen.

Sandali
SandaliFOTO: Arhiv naročnika
Sandali
SandaliFOTO: Arhiv naročnika

Natikači za izdelan stil

V poletje bomo letos zakorakali v stilu, v obutvi, ki se izvrstno ujema z vsakim oblačilom za vroče dni. Nosili jih bomo povsod. V mestih in na plaži. V kolekcijah natikačev s platformo najdemo minimalistične, bolj športne modele, pa tudi elegantnejše izpeljanke. Za še večji učinek izberite natikače z detajli, kot so podplati z vzorcem, ali pa ketnice in bleščice na zgornjem delu čevlja. 

Natikači za izdelan stil
Natikači za izdelan stilFOTO: Arhiv naročnika
Natikači za izdelan stil
Natikači za izdelan stilFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je Mass d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375