Zadovoljna.si
NASLOVNA SLIKA - Invisalign

Novice

/ Oglas

Z zobnim aparatom Invisalign v kratkem času do lepega nasmeha

PR
27. 01. 2023 05.00
0

Ena izmed priljubljenih možnosti za dosego popolnega nasmeha in ravnih zob je neopazen zobni aparat Invisalign, ki vam pomaga do cilja s pomočjo uporabe odstranljivih poravnalnikov za postopno ravnanje zob.

Ni lepšega od tega, ko se lahko svobodno in samozavestno nasmehnete ter pokažete svoje brezhibno ravne zobe. Nasmeh je namreč zelo opazen in pritegne pozornost, zato se veliko ljudi odloči za korekcijo zob.

Invisalign je nevidni zobni aparat, ki se uporablja za korekcijo vseh vrst ortodontskih težav. Namesto tradicionalnih zobnih aparatov, ki so vidni, Invisalign uporablja prozorne plastične poravnalnike, ki se prilagajajo obliki vaših zob in jih zamenjate vsak teden ali dva skladno z navodili ortodonta. Vsi Invisalign poravnalniki so izdelani individualno točno za vaše zobe, zato lahko učinkovito poskrbijo za premikanje zob v želeni položaj.

Invisalign
InvisalignFOTO: Arhiv naročnika

Z Invisalignom so vaši zobje ravni hitreje kot z običajnim zobnim aparatom

Invisalign je revolucionarna tehnologija, ki je spremenila pogled na tradicionalno ravnanje zob, saj ponuja številne prednosti. Ena od bistvenih je ta, da napredna Invisalign tehnologija omogoča hitrejše premikanje zob kot običajni zobni aparat, zaradi česar je idealna izbira za tiste, ki želite svoje zobe poravnati v čim krajšem času.

Tradicionalni zobni aparat zahteva več kot leto dni nošenja, preden so doseženi želeni rezultati. Invisalign pa vam lahko omogoči popolno poravnavo v 9 do 15 mesecih, odvisno od stanja vaših zob. To je mogoče zahvaljujoč edinstvenemu delovanju po meri narejenih poravnalnikov, ki na vaše pritiskajo bolj enakomerno, kar omogoča učinkovitejše premikanje zob.

Neboleča in varna poravnava zob

Ena od dodatnih prednosti je, da je Invisalign zobni aparat tudi manj boleč od drugih možnosti poravnave zob, saj je veliko bolj nežen do zob in dlesni. Poleg tega ga lahko tudi odstranite, da se udobno prehranjujete ter svojim zobem zagotovite odlično ustno higieno, kar je pri klasičnem

zobnem aparatu oteženo.

Obiščite OrthoDental in izberite Invisalign

Zaupajte zdravje in čudovit videz vaših zob strokovnjakom! V OrthoDentalu deluje uigrana ortodontska ekipa z več kot 10 leti izkušenj v ortodontiji. Vsako leto opravimo več kot 400 uspešnih obravnav za Invisalign zobne aparate, zato ste lahko prepričani, da boste deležni strokovne, kakovostne in učinkovite obravnave. Naša ortodontka dr. Gordana Čižmek ima pridobljeno tudi priznanje Invisalign Diamond Apex Provider.

Z digitalnim načrtom zdravljenja do Invisalign aparata po meri

Ob vašem prvem obisku z našo napredno tehnologijo poskrbimo za 3D posnetek zob, na podlagi katerega lahko pripravimo kakovosten in individualno prilagojen digitalni načrt zdravljenja. Invisalign poravnalniki so primerni tako za odpravljanje lažjih nepravilnosti kot tudi za zahtevnejše ortodontsko zdravljenje. Ob pogovoru z enim od naših strokovnjakov boste prejeli vse potrebne informacije, ki vam bodo olajšale odločitev.

Kako do izdelave Invisalign zobnega aparata?

Naročite se na pregled pri OrthoDentalu in že na prvem pregledu si boste s pomočjo tehnologije lahko ogledali simulacijo vašega popolnega nasmeha po poravnavi z Invisalignom. To vam bo dalo motivacijo, da boste poravnalnike dosledno nosili in upoštevali napotke za optimalne končne rezultate. Postopek pregleda je popolnoma neboleč, hiter in enostaven.

Po pridobitvi 3D posnetka vaših zob vam v najkrajšem času izdelamo individualno prilagojene poravnalnike, ki jih skladno z navodili ortodonta menjate na en do dva tedna. Ob prevzemu poravnalnikov vam ortodont na zobe namesti tudi nosilce, ki bodo Invisalign ohranili na svojem mestu. Prednost je, da lahko poravnalnike menjate sami in se morate na rednih pregledih v naši ordinaciji oglasiti le na vsaka 2 meseca.

Invisalign - nevidni zobni aparat
Invisalign - nevidni zobni aparatFOTO: Arhiv naročnika

Zakaj je vredno izbrati Invisalign nevidni zobni aparat?

1. Invisalign zobni aparat je neviden

Invisalign je zaradi prozornih poravnalnikov neopazen in je priljubljena izbira tako odraslih kot otrok in mladostnikov. Najbolje pri tem je, da nihče ne bo opazil, da ga nosite, zagotovo pa bodo opazili končni rezultat.

2. Invisalign lahko snamete

Invisalign vam v primerjavi s klasičnimi zobnimi aparati bistveno olajša čiščenje in higieno zob, pa tudi hranjenje, saj so poravnalniki snemljivi. Začasno ga lahko snamete tudi, če vas čaka kašen pomemben dogodek ali fotografiranje.

3. Nošenje Invisaligna je udobno

Invisalign je narejen iz mehke in zdravju prijazne plastike ter je izjemno udoben za nošenje. Ne poškoduje zob ali dlesni, poravnava zob pa se odvija postopoma, zaradi česar ni neprijetna.

4. Ortodontsko zdravljenje z Invisalignom je neboleče

Invisaling zobe premika nežno in konstantno, zato postopek ni boleč, je pa zelo učinkovit in hiter.

5. Krajši čas ortodontskega zdravljenja

Zdravljenje z Invisalignom je običajno bistveno krajše od zdravljenja s tradicionalnimi zobnimi aparati. Tako boste lahko kmalu zasijali s popolnim in samozavestnim nasmehom.

Invisalign je primeren tudi za otroke in mladostnike

Invisalign je primeren tudi za otroke od 7. leta starosti, ki začnejo z uporabo sistema Invisalign First. Ta je posebej zasnovan za stanje v ustih, kjer so še prisotni mlečni zobje in stalni še niso v celoti izrasli. Kasneje lahko otrok ali mladostnik nadaljuje zdravljenje z uporabo klasičnega Invisalign aparata.

Vabljeni na brezplačen pregled pri OrthoDentalu!

Oglasite se v OrthoDentalu na brezplačnem prvem pregledu v Ljubljani, Mariboru, Celju, Lenartu ali Kozini in se pogovorite z našimi strokovnjaki. Pokazali vam bomo, kako bi bil videti vaš nasmeh po končani obravnavi z Invisalignom. Podrobno vam bomo pojasnili potek ortodontskega zdravljenja ter skupni strošek.

Pri OrthoDentalu se lahko dogovorite tudi za druge storitve, kot so zobne luske in prevleke, implantati, beljenje zob, odstranitev modrostnega zoba in druge zobozdravstvene storitve, če jih potrebujete.

Investirajte v svoj nasmeh
Investirajte v svoj nasmehFOTO: Arhiv naročnika

Investirajte v svoj nasmeh

Po koncu zdravljenja z Invisalign zobnim aparatom lahko pričakujete lep nasmeh ter ravne zobe. Z naložbo v Invisalign neposredno vložite v vaš nasmeh in vaše splošno dobro počutje ter samozavest. Prepričani ste lahko, da boste imeli nasmeh, na katerega boste ponosni.

OrthoDental
+386 70 532 653
info@orthodental.si
https://orthodental.si/
https://g.page/OrthoDental-Ljubljana

Naročnik oglasa je Luvagoterra d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357