Zadovoljna.si
Prijatelji

Novice

Za gledanje Prijateljev vam plačajo skoraj tisoč evrov

J.V.
07. 03. 2021 06.00
0

David Schwimmer, ki ga večina še danes najbolje pozna kot Rossa Gallerja, je pred kratkim razveselil oboževalce serije Prijatelji z novico, da bodo s snemanjem njihovega ponovnega srečanja pričeli čez en mesec, to pa ni edina vesela novica v teh dneh.

Tudi 25 let po koncu snemanja ameriške humoristične nanizanke Prijatelji ta še vedno ostaja ena najpriljubljenejših serij v zgodovini televizije. Spletna stran Best Value Schools je objavila razpis za delo, v katerem petim oboževalcem obljubljajo skoraj 1000 evrov za to, da bodo pogledali prvih pet sezon priljubljene serije Prijatelji. 

Kot pišejo, se zavedajo, da je za vsemi zelo težko leto in da je serija eden izmed najboljših načinov, kako si popestriti dneve v času samoizolacije. Tako iščejo oboževalce, ki so po značaju družabni in bi z veseljem na družbenih omrežjih delili svojo izkušnjo z gledanjem Prijateljev. Poleg objavljanja na družbenih omrežjih, bo moralo vseh pet po koncu maratona izbrati tudi njihove najljubše epizode in jih objaviti na spletu. 

Poleg denarne nagrade pa bodo kandidati prejeli tudi promocijski material priljubljene serije, bon za dostavo hrane v času maratona in celo mehko odejo. Na koncu pa jih bodo nagradili tudi z vsemi desetimi sezonami. Se sliši super, kajne? No, slaba novica je, da se na razpis lahko prijavijo le tisti, ki živijo v ZDA. 

Letos naj bi se glavni igralci znova združili v posebni epizodi, v kateri bi obudili spomine na deset let ustvarjanja serije Prijatelji, a so se načrti zaradi globalne pandemije koronavirusa zamaknili. Po zadnjih informacijah pa naj bi s snemanjem končno začeli v naslednjem mesecu. 

Prijatelji
PrijateljiFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493