Zadovoljna.si
Za hribom

Novice

Dobra novica za dober začetek dneva

E.R.
13. 02. 2024 10.20
0

Na VOYO prihaja peta sezona originalne serije Za hribom! Še zadnjič bomo pogledali v domišljijsko vasico na dolenjskem in se nasmejali ob komičnih pripetljajih.

V peti in hkrati tudi zadnji sezoni VOYO originalne serije Za hribom se vračamo v domišljijski St. Moritz, med s soncem obdane dolenjske griče, kjer naši stari junaki brezskrbno uživajo v svojem kotičku in se prepuščajo novim pripetljajem in zabavnim dogodivščinam.

Pustite se zapeljati tja, kjer je vedno prostor za nekaj sladkega
Preberi še
Pustite se zapeljati tja, kjer je vedno prostor za nekaj sladkega

Situacijska komika se iz sezone v sezono vse stopnjuje

Vajeti v rokah še zmeraj brezkompromisno drži nesporni vodja, župan Karel (Jernej Kuntner). Njegova vselej obvelja, pa tudi če je še tako nesmiselno. Da bi pri tem bil še bolj uspešen, si v peti sezoni omisli tako imenovan tri adio, da zanj odpre vohunsko agencijo. Bolje rečeno, da zanj vohuni. Pripravite se na nepričakovane zaplete, še bolj smešne situacije in vznemirljive obrate, ki bodo poskrbeli za smeh in dobro voljo.

Ne veste, kateri film bi gledali danes? Imamo rešitev
Preberi še
Ne veste, kateri film bi gledali danes? Imamo rešitev

Romantične pustolovščine in komični vrtinci

Peta sezona prinaša še razplet romantičnih zvez med Đurovim dekletom Eriko (Karin Komljanec), gostilničarko Terezo (Maja Martina Merljak) in samim Đurom (Robert Korošec). Poleg tega vas čaka še več nepričakovanih trenutkov s policistom Stankom (Franci Kek), ki kljub svojim nespretnostim skrbi za red v vasici.

Prvi dve epizodi zaključne sezone si VOYO uporabnice in uporabniki lahko ogledajo že 22. februarja kjerkoli in kadarkoli. Vsak četrtek nato sledi nova epizoda prikupnih pustolovščin vasi Za hribom. Vsi na enem mestu, vsi na VOYO.

Za hribom
Za hribomFOTO: POP TV
Prvo epizodo nove slovenske serije pospremila odlična gledanost
Preberi še
Prvo epizodo nove slovenske serije pospremila odlična gledanost

VOYO se je v svojih desetih letih delovanja razvil v najbolj priljubljenega slovenskega ponudnika videa na zahtevo. Več kot 150 slovenskih in več kot 3000 tujih obrazov na VOYO združuje več kot 15.000 vsebin, ki jih uporabnice in uporabniki gledajo kjerkoli in kadarkoli, v slovenskem jeziku oziroma s slovenskimi podnapisi. Prednost VOYO pred ostalimi ponudniki na slovenskem trgu so VOYO originali, ki nastajajo pod okriljem slovenskih produkcijskih ekip in jih ustvarjajo priljubljena slovenska igralska imena.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Športno v pomlad s Kanalom A
Preberi še
Športno v pomlad s Kanalom A

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413