Zadovoljna.si
Fotografija jajca za duševno zdravje

Novice

Za objavo fotografije jajca stoji ganljiva zgodba, ki je navdušila svet

J.V.
06. 02. 2019 13.37
0

Potem ko je z več kot 52 milijona všečkov na Instagramu postala najbolj všečkana fotografija do sedaj, je bila pred nekaj dnevi razkrita tudi skrivnost za slavno foitografijo, ki je navdušila ves svet!

Fotografija jajca je do tega trenutka zbrala že več kot 52,4 milijona všečkov in tako  postala najbolj všečkana fotografija v zgodovini človeštva. Kylie Jenner se je na nov rekord že pred časom odzvala z videom, ki pa ni dosegel njenih pričakovanj. Ob tem se je oglasila tudi oseba, ki se skriva za jajcem, in napovedala da je jajce zgolj začetek. In če smo zadnjih nekaj tednov spraševali, kaj sledi, je bil v nedeljo končno razkrit namen fotografije jajca. In ta nas je navdušil. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Čeprav so bili mnogi prepričani, da gre le za šalo, je razlog vse prej kot to. Namen fotografije, ki je več kot mesec dni vzemirjala svet, je namreč kampanja za duševno zdravje in ozaveščanju o duševnih boleznih. Chris Godfrey, ki je objavil fotografijo jajca, je za BBC dejal, da je izbral jajce, ker to nima spola, rase ali vere. "Jajce je jajce, je univerzalno."

Zadnja objava je posnetek jajca, ki prične počasi pokati, dokler se ne razleti na tisoče koščkov. "Živjo! Jaz sem world_record_egg! Verjetno se že slišali zame. V zadnjem času sem začel pokati. Načel me je pritisk družbenih omrežij. Če se tudi vi borite, se z nekom o tem pogovorite. Uspelo nam bo!"

Pod objavo pa je zapisano tudi: "Phhh. Zdaj se počutim mnogo bolje. Če ste tudi vi pod pritiskom, obiščite talkingegg.info. Skupaj naredimo seznam." Na omenjeni strani lahko najdemo seznam vseh ustanov, ki pomagajo ljudem v duševni stiski. 

Ali anksioznost postaja nova normalnost generacije Z?
Preberi še
Ali anksioznost postaja nova normalnost generacije Z?

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395