Zadovoljna.si
Mineralni pudri - 1

Novice

/ Oglas

Takoj opustite stari puder! Uporabljati morate to!

P.R.
20. 12. 2017 07.49
0

Ali ste vedeli, da so mineralni pudri zagotovo najbolj čisti, naravni in učinkoviti za našo kožo?

Mineralni pudri - 1
Mineralni pudri - 1FOTO:

Mineralni pudri so se v zadnjih nekaj letih zelo razširili med najhitrejše rastoče trende v kozmetični industriji. Prav mineral je namreč ključ za blagodejnost in brezhiben videz za kožo. Včasih težko verjamemo, da nam prav ta prah nudi toliko dragocenih sestavin, in prav tako zadovoljivo prekrivnost in obstojnost ves dan. Pri pudrih moramo biti pozorni na koncentracijo sestavin, da NE vsebujejo mašil in gostil, mineralni pudri pa lahko popolnoma spremenijo vašo kožo, kajti ravno njihova posebnost v sestavinah, lahko izboljša kožo v vseh vidikih, rezultat pa bo naravno brezhibna zdrava polt, ki ne bo ostala neopažena. Mineralni pudri se izjemno dobro zlijejo z vsemi odtenki kože, zato je tudi sama izbira odtenkov preprostejša.

Najdite puder zase na: http://www.prioriskincare.si

Za prekrivanje nepravilnosti so nam na razpolago tudi mineralni korektorji, ki zagotavljajo popolno prekrivanje problematične kože in se prav tako odlično obnesejo pri različnih težavah na koži. Prav pri mastni koži, ki prekomerno izloča maščobe in se zaradi tega rada sveti, obstaja posebno matiranje oziroma popoln zaključek, ki vpija odvečno maščobo in tako preprečuje neželeno svetenje kože. Če želite doseči, ohraniti ali obnoviti čudovito kožo, so prav mineralni pudri naravna izbira, ki zagotavlja takojšnje rezultate in dolgoročno zadovoljstvo.

Mineralne pudre uvrščamo med naravne minerale, in tukaj ne gre za klasični puder, saj so to mleti, prečiščeni minerali, na katere se koža odziva drugače, kot se na sintetične suhe ali tako tekoče pudre. Prav zato jih lahko uporabljamo brez težav, saj nam ne bodo izsušili kože in mašili por, kar pomeni, da bo naša koža dihala. Prav tako ne povzročajo aken. Pomembno je le, da kožo predhodno dobro navlažimo s primerno kremo in da za nanos mineralnega pudra uporabljamo tudi primeren čopič, zato je investicija vanj zagotovo upravičena.

OKOLJU IN ŽIVALIM PRIJAZNI ZA BREZHIBEN NANOS

Pri uporabi teh zelo mehkih čopičev, ki so namenjeni za nanos minerala, si lahko istočasno rahlo zmasiramo kožo, kar bo pospešilo njeno prekrvavitev. Čopiči nežno zmasirajo in pomladijo kožo ter poleg brezhibnega nanosa, nudijo tudi prijetne občutke. Najbolj primerni čopiči za nanos minerala so sintetične dlake, izdelane iz taklona, ki delujejo antibakterijsko na kožo.

100% NARAVNI MINERALNI PUDRI (BREZHIBEN BOJ PROTI STARANJU)
100% NARAVNI MINERALNI PUDRI (BREZHIBEN BOJ PROTI STARANJU)FOTO:

KAKO IZBRATI ODTENEK?

Podlage oziroma odtenki so izjemno vsestranske, saj z rahlim nanosom poudarijo naravno lepoto kože, debelejši nanos pa kožo popolnoma prekrije za naravno brezhiben videz. S svojimi edinstvenimi lastnostmi in dobro prekrivnostjo, so mineralni pudri idealni za nego problematične kože (akne, rdečica – rosacea, pigmentacija, popokane kapilare, pegavost, poškodbe zaradi sonca, madeži, brazgotine, materina znamenja, krčne žile, podočnjaki). Podlage v trenutku izboljšajo videz kože, rezultati kliničnih raziskav pa kažejo, da se po dveh tednih uporabe zmanjša pojav rdečice in izsušenosti, splošen videz kože pa se izboljša. Prav tako dolgoročno skrbijo za kožo in izboljšujejo videz.

Sestavine so tako čiste, da nam podlage mineralov lahko prekrijejo tudi rdečico, ki nastane po raznih posegih (npr. kemično luščenje, lasersko pomlajevanje ). Prav tako so minerali zelo lahkotni in udobni na koži, zaradi česar sploh ne boste opazili, da jih uporabljate. Svež in naraven videz, ki ga ustvarijo podlage, je tako privlačen zaradi posebnih mineralov, ki razpršujejo svetlobo in tako zmanjšujejo pojav črt in gub ter omogočajo bolj gladko in popolnejšo polt.

Na spletni strani www.prioriskincare.si/kategorija-izdelka/pudri/ bo vsaka našla pravi puder zase!

Mineralni pudri - 4
Mineralni pudri - 4 FOTO:

BREZHIBEN BOJ PROTI STARANJU

Vsebuje TxBotanical ComplexTM- kar pomeni super učinkovit sinergijski izdelek iz naravnih rastlinskih antioksidacijskih izvlečkov.

Tri funkcije v enem samem pudru:

KREMA ZA SONČENJE – zaščitni faktor 25 + širokega spektra – učinkuje takoj po nanosu

POMLAJEVALNA (korekcijska ) nega kože – dolgotrajni učinki

PODLAGE PERFECTING FOUNDATION za popolno prekritje – takojšnje zadovoljstvo

Najboljši klinično testiran mineralni izdelek za nego kože:

- Zmanjšuje vidne znake staranja, tankih črt in pigmentacije

- Izboljša videz problematične kože

- Zmanjša rdečico in rozaceo

- Protivnetno delovanje, odlično za občutljivi kožo

- Enkraten za neoblativno, pooperacijsko zaščito vseh tipov kože

- Celodnevno delovanje kožo popolnoma prekrije in ji daje naravno brezhiben videz

- Ni samo za ženske – je enkraten tudi za moške.

ŠIROK SPEKTER SINERGIJSKE KOMBINACIJE NARAVNIH RASTLINSKIH ANTIOKSIDACIJSKIH IZVLEČKOV

Naročnik oglasa je Anestik.

Mineralni pudri - 3
Mineralni pudri - 3FOTO:

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493