Zadovoljna.si
TENA lady vložki-1

Novice

/ Oglas

Zakaj mnogo žensk še vedno uporablja navadne higienske vložke za oslabljen mehur?

P.R.
2021-11-02 07:16
0

Vsaki četrti ženski, starejši od 35 let, lahko pojavi nehoteno uhajanje urina1. Mnoge ženske pa še vedno uporabljajo navadne higienske vložke, da se zaščitijo pri uhajanju urina. Večina žensk ne ve, da obstajajo vložki, posebej zasnovani za vpijanje urina, in ne ve kako zelo se razlikujejo od higienskih.

Z izbiro ustrezne zaščite za oslabljen mehur lahko močno vplivamo na kakovost življenja.

Preizkusite TENA Lady vložke za oslabljen mehur in zaživite brezskrbno

Vložki TENA Lady so posebej zasnovani za vpijanje urina. Vsebujejo mikro zrnca, ki zadržujejo urin in preprečujejo razvoj bakterij: zato vam ni treba skrbeti za neprijeten vonj. TENA Lady vložki zagotavljajo TROJNO ZAŠČITO: pred iztekanjem, vlago in neprijetnim vonjem. Izjemno hitro vpijejo urin v notranjost vložka in ga zadržijo stran od kože ter tako preprečijo poškodbe zaradi vlage. Vložki TENA Lady Slim so tanki kot običajni higienski vložki, kljub temu pa  zagotavljajo diskretnost in zaščito pri oslabljenem mehurju.

Kar 99% žensk v Sloveniji je zadovoljnih z izdelki TENA  Lady.2

Jih tudi vi želite preizkusili brezplačno?

 Naročite svoj brezplačen vzorec na www.tenalady.si 

Vložki TENA Lady so na voljo v lekarnah, specializiranih trgovinah in na spletu:  www.tenatrgovina.si 

Pri izbiri pravega izdelka TENA Lady se posvetujte s farmacevtom ali svetovalcem v specializirani trgovini ali pokličite brezplačno številko TENA centra 080 1099.

Zagotavljajo suhost. Ščitijo kot TENA.

1 Abrams P et al. Incontinence, 5th EDITION 2013. 5th International Consultation on Incontinence. Paris. February; 2012.

2 Conversion study, Essity 2020, vzorec 1352 žensk, ki so preizkusile TENA Lady vložke

Naročnik oglasa je Essity.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 152