Zadovoljna.si
Ženska z dolgimi lasmi

Novice

Zakaj ne bi svojih las darovale?

J.V.
21. 07. 2020 09.35
0

So vam lasje v zadnjih mesecih močno zrasli in razmišljate o tem, da bi jih skrajšale, a nikakor ne morete zbrati poguma? Vas prijateljice že dalj časa nagovarjajo k spremembi? Je tudi vas navdušil paž, a še vedno oklevate? Morda pa vas k temu, da končno obiščete frizerski salon, prepriča zares lep namen. Namreč, če so vaši lasje dolgi in zdravi, jih lahko darujete tistim, ki so zaradi bitke z rakom ostali brez njih.

Dobrodelna organizacija Little Princess Trust izdeluje lasulje iz pravih las za otroke in vse tiste, ki so v bitki z rakom izgubili svoje lase. Z njimi je svoje moči združila tudi frizerka Nina Smrekar Ivanič, ki v salonu vsem, ki bi bili pripravljeni darovati svoje lase v ta namen, nudi brezplačno striženje. "Laski morajo biti dolgi minimalno 17 cm. Govorimo o 17 centimetrih lepih las brez poškodovanih konic, tako da raje rečem cca 19 cm, ker damo najprej konice stran."

Lasje so lahko barvani, Nina opozarja le na to, da ne gre za barve, kot so modra, vijolična, rozna ... "In pa seveda morajo biti v lepem stanju. Negovani in nepoškodovani."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zdaj je torej najboljši čas, da si omislite spremembo, o kateri že toliko časa razmišljate in obenem naredite tudi nekaj dobrega. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375