Zadovoljna.si
Jael Strauss nekoč in danes

Novice

Bila je top model, potem je droga iz nje posrkala vse življenje

J.V.
28. 12. 2016 10.15
16

Jael Strauss je imela pred seboj zelo svetlo prihodnost in uspešno manekensko kariero. Talent je v njej opazila tudi slavna manekenka in televizijska voditeljica Tyra Banks in ji dala možnost v resničnostnem šovu Ameriški top model, ki pa je Jael ni izkoristila. Ko je izpadla iz tekmovanja, je zapadla v droge, se zaradi njih znašla v smrtni nevarnosti in celih pet let živela kot brezdomka. Vse to je vplivalo tudi na njen videz, saj o lepotici, kakršna je bila pred osmimi leti, ni več sledi.

Jael Strauss nekoč in danes
Jael Strauss nekoč in danesFOTO: You Tube

Njeno življenjsko zgodbo so slišali tudi producenti oddaje Dr. Phil in se odločili za 'intervencijo', vse skupaj so posneli tudi za oddajo.

Ko so z njo stopili v stik, je bila Jael odvisna od kokaina in metafetamina, droge pa so jo popolnoma spremenile. O manekenki, ki jo je svet spoznal v oddaji Tyre Banks, ni bilo ne duha ne sluha. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

»Bila je popolnoma odvisna od drog. Ko je dr. Phill stopil v stik z njo, je živela na cesti in se slačila za denar.« Med resničnostnim šovom je v eni izmed oddaj priznala, da je zaradi predoziranja izgubila prijatelja in da se je takrat začela njena odvisnost. Droga je sčasoma iz nje posrkala življenje.

Po posredovanju ustvarjalcev oddaje in njenih staršev je Jael odšla na zdravljenje in se rešila iz krempljev odvisnosti. Danes je srečna in zdrava, njena zgodba pa je še en prikaz tega, kar naredijo droge. Čeprav je že nekaj časa čista, ne bo nikoli več takšna, kot je bila pred odvisnostjo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387