Zadovoljna.si
Suzana Bajrić

Oddaje

Prve zamere v Kmetiji: Tega mu nikoli ne bom odpustila

E.R.
05. 09. 2023 05.00
0

V resničnostnem šovu Kmetija, ki ga lahko na POP TV spremljate od ponedeljka do petka ob 21. uri, smo bili priča že prvim lažem in zameram. Glava družine vijoličaste ekipe je namreč zatajil pravi razlog, zakaj je sotekmovalce ta teden poslal v hlev, ena od tekmovalk pa je direktno povedala, da mu tega verjetno ne bo nikoli odpustila.

V šovu Kmetija sta se vnaprej določeni glavi družine morali že v prvi epizodi boriti za imuniteto tega tedna. Klara je kot glava družine rumene ekipe precej uspešno konkurirala Timu kot glavi vijoličaste ekipe, a si je ta na koncu vseeno prislužil zmago. 

Za nagrado mu je voditeljica podarila pismo, v katerem ga je čakala težka dilema. "V imenu družine moraš izbrati med hišo in hlevom, ampak če izbereš hišo ter boljše življenjske pogoje za vse, izgubiš imuniteto. Če pa izbereš hlev, jo obdržiš," je prebral Tim in postal vidno nejevoljen.

Zaradi tega kmečkega opravila se večini tekmovalcev tresejo hlače
Preberi še
Zaradi tega kmečkega opravila se večini tekmovalcev tresejo hlače

Na koncu je za svojo družino po tehtnem razmisleku izbral hlev, svojo odločitev pa je utemeljil: "Jaz sem se odločil za hlev, ker mi imuniteta veliko več pomeni. Jaz nisem prišel sem na neke počitnice, sklepat neka prijateljstva ... Jaz sem prišel sem tekmovat, se borit, zmagat in mi je vseeno, kaj si kdo drug misli."

Tekmovalka Kmetije: Nihče se ne sme dreti name, če noče imeti problema
Preberi še
Tekmovalka Kmetije: Nihče se ne sme dreti name, če noče imeti problema

 Svojo odločitev je moral nato pojasniti še sotekmovalcem, ki so bili vse prej kot navdušeni. "Zmagal si, pa v hlev si nas dal," je zanimalo Suzano. Tim se je nato vsem tekmovalcem zlagal, da je hlev izbral zato, ker so s tem pridobili več denarja za življenje čez teden. "Jaz sem jim po ovinkih povedal, da sem hlev izbral zaradi cekinov, drugega pa ne rabijo vedeti," je dodal na samem, Suzana pa ne glede na to ni bila zadovoljna z njegovo izbiro: "Če ti zmagaš in izbereš fu***** hlev, to je pa katastrofa. To ne vem, če mu bom kdaj odpustila."

Šov Kmetija bo z novimi dramami in prepiri na POP TV ponovno postregel nocoj ob 21.00! Vsi neučakani pa si lahko epizodo že prej ogledate na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493