Zadovoljna.si
01 PR others the Ordinary w08 23

Novice

/ Oglas

Zdravje in lepota: Odkrijte neobičajno znamko The Ordinary

P.R.
17. 03. 2023 05.00
0

Poletite na krilih kozmetične revolucije! Minimalistična blagovna znamka The Ordinary s kakovostnimi izdelki s pregledno sestavo po prijaznih cenah prinaša svež veter v svet kozmetike. Izdelki The Ordinary ponujajo učinkovite rešitve za širok spekter pogostih težav s kožo, njihova namerno preprosta sestava pa vsebuje izključno kakovostne sestavine naravnega izvora. Skromna in zelo estetska embalaža izdelkov The Ordinary popolno poudarja poslanstvo blagovne znamke, ki temelji na iskrenosti in razvidnosti.

Kozmetika The Ordinary

Kozmetična blagovna znamka The Ordinary pri svojih izdelkih stavi na učinkovite formule, ki ne vsebujejo parabenov, sulfatov, živalskih olj ali drugih sintetičnih sestavin. Zaradi nežne sestave so kozmetični izdelki The Ordinary primerni za vse tipe kože, tudi za zrelo in občutljivo kožo. Če želite svojo kožo poenotiti ali navlažiti, zgladiti gubice ali odpraviti akne in ogrce, boste pri znamki The Ordinary našli preprosto rešitev.

Kozmetika The Ordinary
Kozmetika The OrdinaryFOTO: Arhiv naročnika

Kako izbrati izdelke The Ordinary?

Družabna omrežja so vsak dan polna ocen naravnih krem, serumov za obraz in pilingov znamke The Ordinary. Kako v tej poplavi informacij izbrati prave izdelke The Ordinary in kako jih pravilno kombinirati? 

Priporočamo vam, da upoštevate nekaj enostavnih pravil:

- Kozmetike The Ordinary ne izbirajte glede na tip svoje kože, ampak glede na specifično težavo, ki jo želite rešiti. 
- V okviru ene kozmetične rutine uporabljajte največ tri serume.
- Začnite z lahkimi pripravki na vodni osnovi in rutino zaključite z izdelki na osnovi olja.
- Poskusite se izogniti kombiniranju izdelkov z vitaminoma B in C, saj lahko pride do medsebojnega zniževanja učinkovitosti.
- Prav tako odsvetujemo hkratno uporabo retinola, vitamina C in peptidov.
- Vitamin C, retinol ali peptide raje kombinirajte s hialuronsko kislino ali z vitaminom E.
- Izdelke z retinoidi in retinoli praviloma uporabljajte zvečer, nato pa kožo podnevi zaščitite s kremo s SPF.
- Pri prvi uporabi retinolov sprva izberite nižjo koncentracijo 0,5 %, da ne bi prišlo do draženja kože.
- Pri posameznih izdelkih sta vedno navedena podroben opis in način uporabe, zato je odveč strah, da bi udarili mimo.

Spoznajte legendarne izdelke The Ordinary

Med izdelke, ki si zagotovo zaslužijo vašo pozornost, sodijo:

- Posvetlitveni serum The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% 

To je serum za obraz z vitaminom B3, ki prinaša koristi tako za mastno kot za zrelejšo kožo. Pomaga zmanjšati količino kožne maščobe in prispeva k tvorbi ceramidov, ki gladijo gubice in povečajo odpornost kože.

- Posvetlitveni serum The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

Serum za obraz z visoko koncentracijo vitamina C je kot ustvarjen za vsakodnevno nego kože. Pomaga preprečevati nastajanje gubic, odpravlja pa tudi obstoječe gubice in izenačuje ton kože. Koža vašega obraza bo pomlajena, gladka in polna energije. Če boste na začetku imeli rahlo pekoč občutek zaradi visoke koncentracije vitamina, serum preprosto pomešajte s svojo najljubšo kremo za obraz.

- Serum The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution

Če vas mučijo ogrci in razširjene pore, stavite na serum s salicilno kislino, ki obnavlja nežno strukturo kože, podpira čiščenje kože in kar najbolj zmanjša nepravilnosti na njej. Serum je primeren tudi za neizkušene, a ga raje ne kombinirajte z izdelki, ki vsebujejo peptide, retinoide ali vitamin C.

- Eksfoliacijski tonik The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution

Želite zgladiti teksturo kože svojega obraza in poenotiti njen barvni ton? Potem je ta čistilni tonik kot ustvarjen za vas. Pomaga odpravljati medel ton in grobo strukturo kože, hkrati pa bo kos tudi prvim znakom staranja. Tonik za obraz The Ordinary zagotavlja nežno eksfoliacijo kože, med katero z nje odstrani odmrle celice in druge nečistoče, z izvlečkoma aloe vere in ginsenga pa hkrati preprečuje njeno draženje.

Kozmetika The Ordinary
Kozmetika The OrdinaryFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je Notino 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375