Zadovoljna.si
Rachel Bilson

Novice

Slavna lepotička zaradi hčerke sprejela pomembno odločitev

Zadovoljna.si
2017-06-22 08:47
0

Čeprav so v zadnjem letu družbena omrežja preplavili selfiji zvezdnic brez ličil, so te sicer na večini fotografij, ki jih objavljajo na svojih profilih, do potankosti urejene in brezhibno naličene, velik odstotek fotografij je tudi obdelan. Ena redkih, ki prisega na naraven videz brez pudra in maskare, pa je simpatična igralka Rachel Bilson, ki jo med drugim lahko gledate v seriji Zdravnica malega mesta na BRIO. Rachel se naliči le takrat, ko je to nujno potrebno, torej na družabnih dogodkih in nastopih pred kamero, sicer pa se ponosno naokoli sprehaja povsem brez ličil in tudi njene fotografije na Instagramu dokazujejo, da se počuti več kot odlično 'zgoraj brez'.

Tudi ve sodite med tiste ženske, ki brez pudra in maskare ne upate niti odnesti smeti? Tako daleč nas je pravzaprav pripeljalo stremenje k lepotnim idealom, ki jih narekujejo mediji in predvsem zvezdnice. Te so na skoraj vseh fotografijah videti kot iz škatlice, razen tu in tam jih paparaci ujamejo v kakšnem nerodnem položaju ali v trenirki in brez ličil. V zadnjih dveh letih se je sicer nekaj zvezdnic opogumilo in na družbenih omrežjih objavilo fotografije, na katerih so brez ličil, s čimer so dokazale, da so pravzaprav tudi one navadne smrtnice.

Med njimi vsekakor izstopa simpatična 35-letna igralka Rachel Bilson, ki je sicer najbolj prepoznana po svoji vlogi Summer Roberts serije the O.C., spremljamo pa jo lahko tudi v vlogi newyorške zdravnice Zoe Hart v seriji Zdravnica malega mesta (HART OF DIXIE), katere četrto sezono si lahko ogledate v soboto 24. junija (prvih 5 delov) in v soboto 1. julija (drugih 5 delov) od 20:00 dalje na BRIO.

Rachel je v nekem intervjuju izjavila, da ne bo več uporabljala ličil, če to ne bo nujno potrebno, k temu pa jo je spodbudila hčerkica Briar Rose, ki jo ima z možem, igralcem Haydenom Christensenom. "Hčerka me z ličili sploh ne prepozna. Četudi uporabim le maskaro, nekaj časa le začudeno gleda vame, češ, kdo si ti?" Na svoj naravni videz je upravičeno ponosna, saj je, roko na srce, videti fantastično, kar dokazujejo tudi fotografije, ki jih redno objavlja na družbenih omrežjih. Za razliko od drugih zvezdniških kolegic je na večini fotografij namreč brez ličil. S to odločitvijo je tudi odličen zgled mladim dekletom, ki so obremenjena s svojim videzom. Pohvalno!

Sicer pa je Rachel igrala v filmih Last Kiss, Waiting for Forever, To Do List, Life Happens, sedaj pa snema serijo Nashvilee, kjer bo tudi pela. Kot rečeno pa vam bo krajšala tudi naslednja dva sobotna večera v zadnji sezoni serije Zdravnica malega mesta na BRIO.

Ne zamudite 'ogleda na mah', in sicer v soboto 24. junija bo od 20:00 na sporedu prvih 5 delov, v soboto 1. julija drugih 5 delov, ponovitve pa si lahko ogledate v nedeljo od 13:40 dalje.

In kaj se bo dogajalo v četrti sezoni?

Ko se newyorška zdravnica Zoe Hart končno navadi na življenje v mestecu Bluebell ugotovi, da je noseča. V četrti sezoni  bo tako odkrivala, ali lahko vzgaja otroka skupaj z Wadom oziroma ali si sploh želi življenja v Alabami. Tudi Lemon se bo morala odločiti, s kom si želi deliti življenje, ali je to njen bivši zaročenec George ali pa njena velika ljubezen Lavon.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!
Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!
Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!
Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!
Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 138