Zadovoljna.si
Emma Heming in Bruce Willis

Novice

Zdravstveno stanje Bruca Willisa je vedno slabše

J.V.
15. 12. 2022 05.00
0

Po tem, ko je marca letos v javnost prišla novica, da igralec Bruce Willis zapušča Hollywood in ne bo več igral, ker so mu zdravniki postavili diagnozo afazije, bolezni, ki vpliva na njegov govor in gibanje, te dni tuji mediji poročajo, da se je njegovo zdravstveno stanje poslabšalo.

''Bruceovim neverjetnim podpornikom želimo kot družina sporočiti, da se naš ljubljeni Bruce bori z zdravstvenimi težavami. Pred kratkim mu je bila diagnosticirana afazija, ki vpliva na njegove kognitivne sposobnosti,'' so takrat zapisali v izjavi in pojasnili, da se zaradi afazije sooča z motnjo oziroma izgubo sposobnosti govora. Pred nekaj meseci je njegova soproga Emma Heming Willis na družbenih omrežjih delila foto utrinke njihovega magičnega poletja, v zadnjem času pa naj bi se igralčevo zdravstveno stanje poslabšalo. Po poročanju tujih medijev naj bi spremenil tudi oporoko. 

To naj bi prvič spremenil leta 2009, ko se je poročil z Emmo Heming in kasneje, ko sta se jima rodili hčeri, 10-letna Mabel in osemletna Evelyn. Po poročanju Radar Onlina njegovo premoženje ocenjujejo na 250 milijonov evrov, razdelil pa naj bi ga med svojih pet hčera. Spomnimo, Bruce ima iz zakona z Demi Moore tri odrasle hčere, 28-letno Tallulah, 31-letno Scout in 34-letno Rumer. Večji del premoženja bo zapustil tudi svoji soprogi Emmi. "Bruce želi zagotoviti, da bosta njegovi najmlajši hčerki finančno varni, saj ve, da ko gre za Rumer, Scout in Tallulah, jim ne bo nič manjkalo," je razkril dobro obveščeni vir.

Bruce in Demi sta sicer tudi po ločitvi ostala prijatelja in družina še danes vse praznike preživi skupaj. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375