Zadovoljna.si
Liposukcijska dieta-2

Novice

/ Oglas

Želite shujšati hitro? Izkoristite praznični popust za Liposukcijsko dieto.

P.R.
06. 12. 2021 10.50
0

Če želite izvedeti kako v dveh tednih izgubiti 10% lastne telesne teže, potem je to pravi tekst za vas. Prihaja veseli december, vsi že veselo nakupujemo novoletne obleke. Potrebujemo jih kar nekaj, saj je novoletnih zabav vedno več. A kaj če se nam te obleke ne prilegajo kot bi si želeli? Kaj če bi morali izgubiti kakšen kilogram, da bi se v novi obleki počutili popolno?

Na koncu, zakaj ne bi fascinirali znance z novo podobo v vaši najljubši obleki? Z liposukcijsko dieto vam lahko uspe, oblekli boste najljubšo obleko in se na ta večer počutili odlično, saj liposukcijska dieta poskrbi da samo v dveh tednih izgubite tudi do 10 centimetrov v pasu. Kaj ni to osupljivo? Skrivnost je v hitrih rezultatih, ki nam dajo motivacijo, saj na hiter način prisilimo telo, da začne uporabljati prav lastne maščobne zaloge in sicer v predelih, ki nas najbolj motijo. V mesecu decembru pa dobite kar 10% popust.

Mnogi zvezdniki so rešili svojo borbo z odvečnimi kilogrami

Željko Samardžić, Halid Bešlić, Isak Šabanović, Monika Belucci, Jenifer Aniston in mnogi drugi se prehranjujejo po principu liposukcijske diete. Jenifer Aniston že več let ne konzumira sladkorja, glutena in vsak dan popije vsaj 2 litra vode, poleg tega pa tudi redno trenira in živi zdrav način življenja. Prehranska dopolnila podjetja International Health pa so ji v veliko pomoč. Željko Samardžić je s to metodo izgubil kar 25 kilogramov. ''Nočno življenje, neredno spanje in slaba prehrana so me pripeljali do vseh teh odvečnih kilogramov. Nisem mogel niti sedeti več normalno. Vsak korak je bil vedno bolj naporen. Hvala Bogu za liposukcijsko dieto saj je moje življenje sedaj mnogo lažje'', nam je zaupal Željko.

Liposukcijska dieta
Liposukcijska dietaFOTO: Arhiv ponudnika

Kaj je liposukcijska dieta?

Avtor te diete je nutricionist Giovanni Mandra ki je zasnoval program hujšanja s pomočjo aminokislin in rastlinskih vlaken. »To ni klasična dieta, ampak dietna terapija. Protokol hujšanja temelji na principu ''prisiliti telo, da se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami'' . Na ta način telo porablja maščobne zaloge tam kjer jo imamo največ in telo se oblikuje v zelo kratkem času. V 14 dneh lahko izgubite 9,2 % maščobnega tkiva ali 7-10 % začetne telesne teže, trdi avtor te metode, ki jo je v zadnjih 10 letih preizkusilo že več kot 100.000 ljudi.

Če imate težave s prekomerno telesno težo, ali pa le želite poskrbeti za detox telesa pred prihajajočimi prazniki, lahko poskusite s to metodo. S projektom International Health je ta program hujšanja postal globalno dostopen vsem po zelo ugodni ceni, v tem mesecu pa lahko koristite tudi 10% praznični popust. V Sloveniji ga je mogoče naročiti na dom ob predhodnem posvetu s centrom za podporo strankam na 070 922 722 ali z obiskom International Health v Ljubljani . Več informacij dobite na www.lipodiet.si

Naročnik oglasa je International health.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375