Zadovoljna.si
Na perilo za oblikovanje prisega tudi hollywoodska zvezdnica Kim Kardashian.

Novice

Ugotovila, kako skriti celulit in odvečne kilograme, in postala milijarderka

J.V./zadovoljna.si
18. 08. 2016 07.43
8

Sara Blakely je iznašla posebno spodnje perilo, ki skrije odvečne kilograme, viseč trebuh in pomarančasto kožo. "Spanx je perilo, na katerega so ženske čakale ," pravi Sarah, ki je s perilom za oblikovanje postave zaslužila milijone. Na njenem bančnem računu ima danes milijardo evrov, revija Forbes pa jo je uvrstila na 17. mesto najbogatejših žensk v ZDA, ki so se ''ustvarile same''.

Sara Blakely
Sara Blakely FOTO:

Pozabite na vsa velika imena v svetu mode, kot so Galliano, McQueen in Lagerfeld. Za brezhiben videz zvezdnic, ki so v prestižnih oblekah videti čudovito, je zaslužna Sara Blakely. Izumila je namreč 'must-have' kos, ki ga nosijo tudi najbolj znane ženske na svetu.

Na njeno spodnje perilo prisegajo mnoge zvezdnice, najzvestejše uporabnice so Beyonce, Jessica Alba, Sarah Jessica Parker, Gwyneth Paltrow, Oprah Winfrey, Katie Holmes in Tyra Banks.

Sara si je pri svojih 27 letih kupila oprijete bele hlače, skozi katere je bil opazen celulit. Ko je po trgovinah zaman iskala spodnje perilo, ki bi ga lahko nosila pod belimi hlačami in s tem prekrila svoje nepravilnosti, je našla tržno nišo. Nekdanja prodajalka pisalnih strojev je tako rekoč čez noč postala oblikovalka, ki so si jo želele tudi največje modne hiše. "Iznašla sem najgrše spodnje hlače in obogatela," smeje pripoveduje.

Na perilo za oblikovanje prisega tudi hollywoodska zvezdnica Kim Kardashian.
Na perilo za oblikovanje prisega tudi hollywoodska zvezdnica Kim Kardashian.FOTO: FameFly

Svojo zamisel je uresničila brez večjih finančnih sredstev. Iz zelo tankega in elastičnega materiala je uspela izdelati nekaj kosov revolucionarnega perila za oblikovanje telesa s pomočjo naprave, ki omogoča šivanje brez vidnih šivov. Kmalu po tem, ko je nekaj žensk preizkusilo njen izum, je perilo postalo zelo zaželeno in lastniki različnih prodajaln so jih pospešeno začeli naročati. Veliko zaslugo za uspeh lahko pripiše Oprah Winfrey, ki je v svojem pogovornem šovu med občinstvo pogosto delila prav perilo spanx in ga tudi uvrstila med svoje najljubše stvari. Sari tako v promocijo svojega izdelka ni bilo potrebno vložiti veliko.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Danes je milijarderka

Saro je revija Forbes leta 2012 razglasila najmlajšo milijarderko z lastnim premoženjem. Takrat je bila stara 41 let. Ista revija jo je leta 2016 uvrstila na seznam najbolj vplivnih žensk. Kot s ponosom pove Sara, so ji zvezdnice hvaležne za tovrstno spodnje perilo, saj z njim na rdeči preprogi zablestijo, kot se spodobi, večina izmed njih pa jih nosi tudi med vsakdanjimi opravki.

Perilo je izdelano na način, da ženskam ni nerodno v primeru, da je perilo vidno, saj je videti seksi in zapeljivo. Preteklih 16 let so zahvaljujoč edinstvenemu perilu videti vitkejše in bolj čvrste.

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399