Zadovoljna.si
essence

Novice

/ Oglas

Znana hrvaška koreografa pripravila pravi spektakel!

PR
23. 04. 2024 05.00
0

Po plesnem spektaklu v Sarajevu, Beogradu in Zagrebu se je karavana ustavila tudi v Ljubljani. Marco Cuccurin in Paula Tonković sta skupaj s 30 plesalci navdušila mimoidoče v ljubljanskem nakupovalnem središču.

S Flash Mob Dance dogodkom je znamka ličil essence na spektakularen način pospremila prihod nove revolucionarne kraljice vseh maskar essence Call me Queen.

V glavnih plesnih vlogah princa in princese sta nastopila znana hrvaška koreografa in zmagovalni par tamkajšnje oddaje Zvezde plešejo, Paula Tonković in Marco Cuccurin, pridružilo pa se jima je kar 30 talentiranih plesalcev. 

Glavni zvezdi se strinjata, da pri ljudeh poleg energije najprej opazita oči in nasmeh ter da ne obstaja ličenje brez maskare, s katero oči še poudarimo. 

"Maskara je definitivno ključna, jaz sem sicer vizažist in lahko rečem, da ni ličenja brez maskare,' je povedal Marco. 

Paula je dodala, da vedno poudari svoje oči, kakovostne izdelke, ki so ji všeč, uporablja leta in uživa, ko to opazijo tudi drugi. Marco mi vsak dan reče, da sem lepa in zato je vsak moj dan lep in dober.' 

Celotna zasedba, ki se je na lokacijo pripeljala v roza avtobusu, je nepričakovano presenetila obiskovalce, ki so lahko uživali v spektakularni plesni točki, poklepetali in se fotografirali z zvezdama ter se razveselili essence paketkov z novo Call me Queen maskaro.

Marco Cuccurin in Paula Tonković sta nastopila v glavnih vlogah plesnega spektakla, ki je presenetil obiskovalce ljubljanskega nakupovalnega središča.
Marco Cuccurin in Paula Tonković sta nastopila v glavnih vlogah plesnega spektakla, ki je presenetil obiskovalce ljubljanskega nakupovalnega središča.FOTO: Arhiv naročnika

Za popoln kraljevski videz doma!

essence Call me Queen maskara je več kot le ličilo; je samozavest, moč in prefinjenost, ki se skriva v vsaki ženski.

Maskara, ki da tvojim trepalnicam dramatičen volumen in učinek podaljševanja ima inovativno krtačko iz elastomera. Z njo lahko dosežeš tudi najkrajše trepalnice ter omogoča preprost in natančen nanos.

Pripravi se, da zasedeš svoje mesto na prestolu z izdelki essence, pri čemer je essence Call me Queen maskara ključ, ki odpira vrata tega kraljevskega potovanja. Naj tvoj pogled pove zgodbo – zgodbo o kraljici, ki ve, kaj hoče in kako to doseči. 

Blagovna znamka essence

Ni dvoma, da nas essence kot ena vodilnih lepotnih blagovnih znamk v Evropi vedno znova preseneti s svojimi ustvarjalnimi aktivacijami in trendovskimi izdelki – essence namreč narekuje trende v lepotni industriji.

Pri essence verjamejo v vrhunsko kakovost po tvoji najljubši ceni ter v to, da morajo biti ličila zabavna za nas in za okolje. 

#makebeautyfun #essencecosmetics #QueenGoals #CallMeQueen #CrownIsMine

essence Call me Queen je več kot ličilo: je samozavest, moč in prefinjenost, ki se skriva v vsaki ženski.
essence Call me Queen je več kot ličilo: je samozavest, moč in prefinjenost, ki se skriva v vsaki ženski.FOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je VM2 Cosmetics, d. o. o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375