Zadovoljna.si
Rebecca Ferguson

Trači

Znana igralka je neznani sopotnici rešila življenje

N. Č.
20. 11. 2022 05.00
0

Zvezdnica Rebecca Ferguson, ki je v svoji igralski karieri zaigrala ob boku že skoraj vseh svojih idolov iz otroštva, se je v srce ene izmed žensk na letalu zapisala kot rešiteljica in ne kot igralka. Kaj se je zgodilo?

Švedska igralka Rebecca Ferguson ni pripravljena na akcijo le pri snemanju filmskih prizorov, odločna, hitra in samozavestna je tudi v kriznih situacijah izven ekrana. V akcijo se ne boji skočiti niti takrat, ko so v igri življenja. 

Filmske uspešnice, ki so v preteklih letih požele val navdušenja
Preberi še
Filmske uspešnice, ki so v preteklih letih požele val navdušenja

Čeprav se igralka nikoli ni udeležila kakšnih posebnih medicinskih tečajev, je v krizni situaciji v trenutku vedela, kaj mora storiti. "Ženska za menoj je dobila nekakšen napad," se je dogodka v enem izmed intervjujev spominjala igralka. "In nekaj se je zgodilo – ne vem, a sem tako veliko gledala Housa in Urgenco, ampak nekako sem vedela, kaj točno moram narediti," je malo v šali in malo zares povedala zvezdnica iz trilerja Snežak. Fergusonova je rekla, da je ženski naročila, naj se uleže in dvigne noge, stevardesam pa je naročila, naj ji namesto vode prinesejo pomarančni sok, ker je "vitamin C zelo dober za vaše telo." Nato je začela razmišljati o merjenju utripa ženske, ki je doživela napad, a se je kaj kmalu ustavila in si rekla: "Ne, nisem zdravnica. Nehaj, Rebecca. Ti si samo igralka." Na srečo je bilo na koncu z žensko, ki je doživela napad, vse v redu, Fergusonova pa predvideva, da je bil napad povezan z nadmorsko višino.

Zanimivo se ji je zdelo tudi, da je kljub uspešni igralski karieri na letalu nihče ni prepoznal. V času  svoje kariere je imela priložnost delati z mnogo znanimi imeni zabavne industrije, ki jih je sama spremljala že od otroštva: "Imela sem neizmerno srečo, da sem lahko delala z mnogimi ljudmi, ki sem jih oboževala že od otroštva." V to skupino ljudi spada režiser njenega najljubšega filma Osumljenih pet, Christopher McQuarrie, zaigrala pa je tudi ob boku briljantne Meryl Streep in Hugha Granta.

Film Snežak vas čaka nocoj ob 20.00 na KINO!
Film Snežak vas čaka nocoj ob 20.00 na KINO!FOTO: Karantanija Cinemas

Rebecco Ferguson poznamo tudi iz kriminalnega trilerja Snežak, ki si ga lahko nocoj ob 20.00 ogledate tudi na KINO. Film se vrti okoli zagnanega detektiva po imenu Harry Hole (Michael Fassbender), ki skuša priti na sled domnevnemu serijskemu morilcu. Njegove žrtve vedno izginjajo na dan, ko v Oslu zapade prvi sneg, vsem primerom pa je skupno to, da so bile vse žrtve poročene matere in da se je na vsakem prizorišču zločina pojavil strašanski sneženi mož. Harry s pomočjo mlade sodelavke Katrine (Rebecca Ferguson) več desetletij stare primere poveže z novim skrivnostnim izginotjem, nato pa spozna, da ima samo še do naslednjega prvega snega čas, da ustavi morilski pohod izmuzljivega zločinca, znanega pod vzdevkom Snežak. Triler je posnet po veliki uspešnici Joja Nesba, enega najboljših piscev kriminalk na svetu.

Film Snežak vas čaka nocoj ob 20.00 na KINO!
Film Snežak vas čaka nocoj ob 20.00 na KINO!FOTO: Karantanija Cinemas

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399