Zadovoljna.si
Selfie

Novice

Zvezda meseca: kdo je tvoj najljubši influencer?

Zadovoljna.si
13. 01. 2021 12.27
0

Vsak mesec bomo na spletni strani Zadovoljna.si iskali zvezdo meseca. Leto 2021 smo namreč razdelili na 11 različnih kategorij, kot so fit, lepota, moda, življenjski slog, potovanja, zabava, koža, osebna rast in tako naprej – vse do decembra, ki bo že peto leto zapored posvečen izbiranju najbolj seksi znanega Slovenca.

Priznajmo si, vplivneži so postali del našega vsakdana. Pravzaprav so postali prave zvezde. S svojim znanjem, veščinami, informacijami, triki in nasveti, osveščanjem o temah, ki so prevečkrat spregledane, in motivacijskimi vsebinami so postali naši najboljši spletni prijatelji. Zaradi njih imamo danes boljši modni slog, smo prave mojstrice ličenja, bolje skrbimo za kožo, se posvečamo osebni rasti in bomo tudi februarja vztrajale pri novoletni zaobljubi, da bomo od sedaj naprej jedle bolj zdravo in se več gibale.

In ker se zavedamo, da je veliko takšnih, ki si zaslužijo pozornost in bi morali biti nagrajeni za svoje dobro delo, a jih mi še ne poznamo, vas vabimo, da izpolnite spodnjo prijavnico in oddate svoj predlog za influencerja, ki si zasluži mesto na lestvici in možnost, da postane zvezda meseca. 

Zvezda meseca: to so nominiranci za 'fit' influencerja meseca
Preberi še
Zvezda meseca: to so nominiranci za 'fit' influencerja meseca
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357