Zadovoljna.si
Fit influencerka

Novice

Zvezda meseca: to so nominiranci za 'fit' influencerja meseca

J.V.
11. 01. 2021 08.54
0

Priznajmo si, vplivneži so postali del našega vsakdana. Pravzaprav so postali prave zvezde. S svojim znanjem, veščinami, informacijami, triki in nasveti, osveščanjem o temah, ki so prevečkrat spregledane, in motivacijskimi vsebinami so postali naši najboljši spletni prijatelji. Zaradi njih imamo danes boljši modni stil, smo prave mojstrice ličenja, bolje skrbimo za kožo, se posvečamo osebni rasti in bomo tudi februarja vztrajale pri novoletni zaobljubi, da bomo od sedaj naprej jedle bolj zdravo in se več gibale. In ker je januar tisti mesec v letu, ko vsi največ poudarka dajemo pravi vadbi in zdravi prehrani, smo se v uredništvu odločili, da ta mesec posvetimo naj 'fit' influencerjem. Zakaj bi priznanja za dobro delo podeljevali le ob koncu leta?

Vsak mesec bomo na spletni strani Zadovoljna.si iskali zvezdo meseca. Leto 2021 smo namreč razdelili na 11 različnih kategorij, kot so fit, lepota, moda, življenjski slog, potovanja in tako naprej – vse do decembra, ki bo že peto leto zapored posvečen izbiranju najbolj seksi znanega Slovenca. 

Zmagovalca bodo določili vaši glasovi, kot smo že omenili, pa smo mesec januar posvetili vplivnežem s področja fitnesa in zdrave prehrane. Tistim, ki nas vsakodnevno  spodbujajo, naj ne vržemo puške v koruzo, ampak se držimo zadanih ciljev. Ki nas motivirajo in informirajo. Dejstvo je, da je dandanes na spletu malo morje napačnih informacij o tem, kako bi se morali lotiti hujšanja ali preoblikovanja telesa, kakšna bi morala biti naša prehrana – in zato so influencerji, kot je teh pet, ki smo jih uvrstili na naš seznam, še toliko bolj nepogrešljivi.  

Na lestvico se je uvrstilo pet močnih, navdihujočih in samozavestnih žensk, zaradi katerih danes bolje skrbimo za svoje zdravje. Pokazale so nam, da je tudi zdrava hrana lahko okusna, nam predstavile številne pozitivne učinke redne rekreacije na telo in duha ter nas navdušile nad bolj zdravim načinom življenja. 

Zvezda meseca: kdo je tvoj najljubši influencer?
Preberi še
Zvezda meseca: kdo je tvoj najljubši influencer?

GLASOVANJE JE KONČANO!

ALENKA ZAKOJČ - LIMONY

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Certificirana osebna trenerka, specialistka za športno prehrano in inštruktorica pred- in poporodne vadbe ter velika motivatorka. Alenka Zakojč ali Limony – pod tem imenom jo poznajo njeni sledilci – je vedno zelo iskrena in direktna. Glede vsega. In to je zagotovo eden od razlogov, zakaj jo imamo radi in zakaj njeno število sledilcev iz dneva v dan raste. "Edina stvar, nad katero imamo vpliv, smo mi sami. Če imate kar koli za povedati, se izpovejte in izražajte! Če si želite kar koli narediti, storite to! Če ste kam namenjeni oz. si želite iti, pojdite! Kajti jutri vas mogoče ne bo več tukaj, ne boste imeli te možnosti. Osebe, ki si jo želite videti ali spoznati, mogoče jutri ne bo več tam. Kraj, ki si ga želite obiskati, morda ne bo več dostopen … Živeli boste lahko z obžalovanjem, vedoč, da ste zamudili trenutke, ko bi lahko spregovorili, storili ali odpotovali.⁣"

 NIVES OREŠNIK

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Ne odlašaj, ne razmišljaj preveč, ne kompliciraj, ampak se čim prej loti, pojdi v akcijo in se začni premikati. Če so tvoji cilji veliki in malce bolj dolgoročni, pa jih razdeli na manjše korake, ki jih lahko lažje osvojiš. Ta trik ti tudi lahko pomaga, da dalj časa obdržiš motivacijo," svetuje miss Slovenije 2012, fitnes trenerka in vplivnica Nives Orešnik. "Pred dogajanjem okrog nas se ne moremo skriti, prav tako ne moremo zamižati in bežati od njega. Ne moremo bežati od svojih misli. Lahko se za kratek čas zamotimo, ampak zmeraj ostanejo. Misli vplivajo na telo in telo na misli. In to ni čisto nič 'ezoteričnega', 'eksotičnega' ali "poduhovljenega". Tako pač je. In verjamem, da prej ko začneš, bolj boš zadovoljen in srečen ne glede na življenjska obdobja, situacije in dogajanje."

PETRA PAROVEL

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 Petra Parovel je trenutno najbolj priljubljena primorska osebna trenerka. "Naj bo to leto polno upanja in trdega dela. Ne verjamem, da bo briljantno, ne verjamem, da bo življenje steklo tako, kot je potekalo pred vsem, kar se nam je v 2020 nakopičilo. Ne verjamem, da je to nov začetek za vse. Je pa lahko zate še večje upanje in priložnost za izboljšanje samega sebe oziroma svojega življenja. Nad situacijo, v kateri se je znašel ves svet, nimamo kaj dosti vpliva, lahko pa svoj vsakdan in leto narediš tako, da bo tebi 'fajn' in da bos srečna!"

NUŠA GNEZDA

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 "Sem kondicijska in fitnes trenerka (Fakulteta za šport). Rada pišem in pomagam ženskam spremeniti njihov življenski stil in gledati, kako se ponovno zaljubljajo v svoje telo. Osredotočena sem na izobraževanje žensk o telesni vadbi in zdravem načinu življenja. Sem mnenja, da vadba in prehrana ne smeta kontrolirati našega življenja, morata pa pomagati, da se počutimo bolje," o sebi pravi Nuša, ki jo imajo njeni sledilci radi tudi zato, ker se ne boji odpiranja tabu tem in ker vedno pove tako, kot je. 

MANCA ŠEPETAVC

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Moram vam povedati, da sem v teh ne povsem običajnih časih spoznala, kako zelo zabaven je lahko trening od doma. Hkrati pa zanj res ne potrebuješ veliko. Potrebuješ sebe, športna oblačila in nekaj motivacije," pravi Manca, ki se je tudi sama včasih trudila jesti samo zdravo, načrtovala vse obroke, štela kalorije ... "Vse bolj sem se oddaljevala od svojega cilja. In še bolj so me mikale sladkarije. Nato sem ugotovila, da mi ni treba toliko komplicirati in da lahko zdrava prehrana in novi recepti postanejo prav zabavni." Manca poudarja, da je za uspeh treba poslušati strokovnjake in prav strokovna vsebina je eden izmed razlogov, zakaj ji danes sledi že več kot 24 tisoč sledilcev. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375