Zadovoljna.si
Iris z družino

Novice

Zvezda meseca: to so nominiranke za naj mamo influencerko

J.V.
13. 09. 2021 09.59
0

Med vedno bolj priljubljenimi profili so v zadnjih letih postali profili Instagram mame, ki s svojimi sledilci delijo svoje vsakdanje življenje, starševske izkušnje in praktične nasvete. In kar je najpomembnejše – odpirajo teme, ki so v preteklosti veljale za tabu, ter s tem drugim ženskam dajejo vedeti, da niso same.

Vsak mesec bomo na spletni strani Zadovoljna.si iskali zvezdo meseca. Leto 2021 smo namreč razdelili na 11 različnih kategorij, kot so fit, lepota, moda, življenjski slog, potovanja in tako naprej – vse do decembra, ki bo že peto leto zapored posvečen izbiranju najbolj seksi znanega Slovenca. Septembrski izbor smo namenili influencerkam, ki so v zadnjih letih postale prava uspešnica med uporabnicami družbenega omrežja Instagram in velik del prostora na svojem profilu namenijo družini. 

Tako smo na seznam uvrstili pet zelo znanih slovenskih vplivnic: Laro Koren Nastran, ki ustvarja profil romeo_julija_co, Barbi Završnik, Iris Mulej, ki jo uporabniki Instagrama poznajo tudi kot Free spirit mamo, Anjo Baš in Cool mamacito Tejo Jugovic. Dovršeni profili, krasne objave, estetsko privlačne fotografije na eni strani in cel kup zanimivih, poučnih, praktičnih in predvsem iskrenih zapisov vsakodnevno navdušujejo mnoge sledilce. 

GLASOVANJE JE KONČANO!

Lara Koren Nastran – Romeo_julija_co

Nekdanja manekenka, danes pa ena najbolj priljubljenih influencerk pri nas, zase pravi, da je izkusila že obe plati influencerstva – tisti lepši del, ko sediš na prekrasni plaži in piješ koktejl, in tisti manj lepši del, ko sediš na domačem kavču in z neumitimi lasmi občuduješ fotografije plaže. In slednjega ne bi zamenjala za nič na svetu, saj je družina tisto, kar ji v življenju pomeni največ. Na njenem Instagram profilu pa ne boste našli le čudovitih družinskih fotografij, saj je Lara ena tistih mama influencerk, ki zelo rade odpirajo tudi bolj neprijetne, tabu teme. In prav zaradi tega jo imajo njene sledilke še rajši. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Barbi Završnik

Barbi Završnik je vlogerka, vplivnica in mama, ki je z zabavno, zanimivo in predvsem zelo iskreno vsebino, ki jo deli na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram, v zadnjih letih zgradila skupnost, ki jo sestavlja več kot 62 tisoč sledilcev. V svojih objavah odstira tančice skrivnosti vzgoje in razvoja otroka, razbija tabuje in je s svojo iskrenostjo navdih marsikateri ženski. To skupnost ji je uspelo zgraditi predvsem s predajanjem dragocenega znanja in deljenjem zabavnih vsebin, katerih del sta tudi njen partner Matic in hčerka Pika, družinici pa se je v teh dneh pridružil še en član, fantek po imenu Cene.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Iris Mulej – Free spirit mama

Verjetno ni Slovenca, ki še nikoli ne bi slišal imena Iris Mulej, a če smo jo nekoč poznali kot Miss Slovenije, jo danes večina pozna pod vzdevkom Free spirit mama in eno najpriljubljenejših slovenskih vplivnic, ki velik del prostora na svojem profilu nameni prav družini. Z zaročencem Admirjem Barčićem sta si v zadnjih letih v Budvi ustvarila lep dom, Iris pa večino svojega časa preživi z Isabello in Arronom. Na njenem profilu boste tako našle modne nasvete, ideje za potovanja, lifestyle vsebino, nasvete za vzgojo otrok in lepotne trike. Iris je namreč ena tistih mamic, ki navdušuje z videzom in urejenostjo in pri kateri lahko vedno najdemo navdih tako za notranje opremljanje prostorov kot tudi stilske namige. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Anja Baš

"Ogledalo družbe pravi: Nisi dovolj dobra! Shujšaj! Znebi se maščobe, ampak ne ženstvenosti! Prekrij nepravilnosti na koži, ampak ostani naravna! Telovadi, ampak nočemo preveč mišic! Delaj nadure, ampak ne pričakuj plačila! Ne lenari, ne pa biti preveč ambiciozna! Pomanjšaj se, spremeni se, popravi se, spremeni samo vse to, kar si. Še kateri postane slabo?" v eni od svojih objav na družbenem omrežju Instagram piše Anja Baš, ki jo nekateri poznajo kot pevko in avtorico glasbe, drugi kot avtorico knjige Lačna življenja in predavateljico, tretji pa kot mamico z Instagrama. "V trenutni realnosti sem največkrat čisto običajna in nefensi mami z več dni neumitimi lasmi (raje ne povem, koliko), ves teden oblečena v isto trenirko. Višek mojega glama je, ko grem pod tuš in se upedenam za v trgovino," pravi Anja, katere vodilo pri ustvarjanju vsebin je zagotovo iskrenost. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Teja Jugovic – Coolmamacita

Še ena priljubljena slovenska vplivnica, ki so jo mnogi v preteklosti že večkrat opisali kot brutalno iskreno, je Teja Jugovic. Na družbenem omrežju ji sledi že skoraj 97 tisoč sledilcev, večina med njimi pa bi jo opisala kot iskreno in pristno. Z njenim možem Janijem Jugovicem aka Cool fotrom v svojim objavah odpirata različne teme in, kar je najpomembnejše, podpirata druge starše. Teja je tiste vrste ženska, ki ji uspeh nekoga drugega ne predstavlja grožnje, temveč spodbudo in motivacijo, zato jo sledilci spoštujejo in njen glas postaja vse bolj močan. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375