Zadovoljna.si
Zvezda meseca - naslovna

Novice

Zvezda meseca: To so nominiranke za naj influencerko iz sveta zabave

Zadovoljna.si
12. 05. 2021 07.57
0

So vplivneži, ki so postali znani po zaslugi družbenih omrežij in so znani slovenski estradniki, ki so s pomočjo svoje prepoznavnosti postali tudi zelo priljubljeni Instagramovi influencerji. Zato smo se odločili, da mesec maj posvetimo znanim Slovenkam, ki nas vsak dan navdihujejo razveseljujejo z zabavnimi in zanimivimi objavami ter pogosto odpirajo tabu teme in so brez dlake na jeziku. To so nominiranke za naj influencerko iz sveta zabave!

Vsak mesec bomo na spletni strani Zadovoljna.si iskali zvezdo meseca. Leto 2021 smo namreč razdelili na 11 različnih kategorij, kot so fit, lepota, moda, življenjski slog, potovanja in tako naprej – vse do decembra, ki bo že peto leto zapored posvečen izbiranju najbolj seksi znanega Slovenca. 

Tokrat smo na lestvico uvrstili pet slovenskih estradnic in vplivnic z različnih področij: priljubljeno pevko Špelo Grošelj, radijko in komičarko brez dlake na jeziku, Tanjo Kocman, Alenko Košir, ki skrbi, da smo fit in skrbimo za svoje telo, srčno Ano Praznik in pevko Katayo, ki nas opominja, kako pomembno je delo na sebi. In čeprav so si med sabo različne, je vsem skupno eno: so ženske, ki si upajo biti to kar so, ki so iskrene in ki se zavedajo, kako zelo pomembno je, da svoje življenjske izkušnje delijo z drugimi ženskami in jih s tem navdihujejo in opogumljajo. 

GLASOVANJE JE KONČANO!

ŠPELA GROŠELJ

Priljubljena pevka Špela Grošelj je na družbenem omrežju Insatgram aktivna že vrsto let in v tem času ji je uspelo zgraditi platformo, na kateri jo spremlja že skoraj 90 tisoč zvestih sledilcev. Razlog za njeno veliko priljubljenost je tudi dejstvo, da je Špela v svojih objavah vedno zelo iskrena in pristna ter brez dlake na jeziku. Ženske pripadnice jo obožujejo tudi zato, ker se ne boji pokazati realnega stanja. V svojih Insta zgodbah je Špela namreč pogosto brez mejkapa in s skuštrano frizuro ter se brez problema v 'šlaforku' odpravi tudi do bližnje trgovine po mleko, v preteklosti pa je odprla tudi še marsikatero 'tabu' temo ter o njej zelo iskreno spregovorila. Iskrenost se splača!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

TANJA KOCMAN

Še ena tistih znanih Slovenk, ki so vedno brez dlake jeziku in se ne bojijo biti to, kar so, je radijska voditeljica in komičarka Tanja Kocman, ki je v zadnjih letih na svoj seznam 'poklicev' dodala tudi influencerstvo. In medtem ko pri večini influencerk nikoli ne vidimo fotografije brez mejkapa in vedno pozirajo tako, da je njihovo telo videti popolno, je Tanja s svojimi neretuširanimi fotografijami prava osvežitev in navdih številnim Slovenkam, ki jo imajo zaradi tega le še rajši. Ženske spodbuja k temu, da se sprejmejo takšne, kot so, in da se naučijo imeti rade. "Vsi se kdaj počutimo za en drek. Zaradi večjih ali manjših tragedij v našem življenju. Vsi. In na tem ni nič obupanega, patetičnega, nič, kar bi kričalo po tem, da ste kjerkoli manj močni. Ste samo človek, ki se zlomi, dvomi, išče. Ki izgubi nekaj ali idejo o nečem. Moj nasvet? Jočite. Kričite. Predihajte. Vmes pa se opomnite, da se vaše življenje ne konča z ničemer in z nikomer – razen z vami."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

ANA PRAZNIK

Ano večina pozna kot članico skupine Bepop, radijsko voditeljico in kot voditeljico oddaje Delovna akcija, ki pa svojo pozitivo in veselje do življenja vedno pogosteje širi tudi med svoje sledilce na družbenem omrežju Instagram. S svojo srčnostjo je osvojila širno Slovenijo, zato njena vedno večja priljubljenost na družbenih omrežjih ni nobeno presenečenje in njeni sledilci z veseljem spremljajo njene dogodivščine s hčerko Otjo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KATAYA

Priljubljena pevka Kataya se je v zadnjem letu podala tudi na pisateljsko pot in izdala svojo prvo knjigo z naslovom Vrnitev k sebi, katere rdeča nit je duhovnost. To je tudi ena izmed tem, ki jim Kataya na svojem družbenem omrežju posveča največ prostora, obenem pa s svojimi sledilkami deli številne nasvete za osebno rast, zdrav način življenja in z njimi slavi naravno lepoto. "Brez filtrov in olepšav danes. Veš, kaj sem razmišljala, kolikokrat premalo smo všeč samo sami sebi, brez nekih standardov lepote, ki so nam jih vcepili? Kaj pa, če bi se totalno poglobili v ljubezen do sebe in občudovanje svojega bistva, telesa in tega 3D- obstoja v tej gosti realnosti? Kolikokrat rečeš drugim, da jih imaš rad? Kolikokrat pa sebi, prav s svojim imenom?" je le eden izmed njenih navdihujočih zapisov na profilu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

ALENKA KOŠIR

Alenka Košir je svoj profil med drugim posvetila nasvetom za zdravo življenje, k vključujejo telesno aktivnost in uravnotežen način prehranjevanja, s svojimi sledilkami pogosto deli tudi lepotne nasvete za nego kože, obenem pa vedno znova preseneča z vrtnarskim znanjem. Njen profil je tako prava zakladnica nasvetov s področij, ki ženske najbolj zanimajo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375