Katarini Čas se je uresničila še ena želja

M. A.
07.06.2021, 7:49
0
Čeprav je igrala vloge, ki jih ji zavidajo številne, je imela Katarina Čas še eno željo, ki pa se ji je zdaj uresničila. Le kaj bi si lahko še želela igralka, ki je snemala ob Leonardu DiCapriu in Alu Pacinu?

Že naslednji četrtek, 17. junija, bomo Slovenci na VOYO bogatejši za novo humoristično nanizanko Ja, Chef!, v kateri ne manjka zvenečih igralskih imen. Medtem ko bo v čevlje šefa kuhinje najboljše restavracije v prestolnici stopil legendarni Jurij Zrnec, bo vodstvo omenjene restavracije prevzela Katarina Čas oz. stroga Pika Golob, ki bo zaradi nepričakovanih situacij, težav z glavnim kuharjem in prepovedane romance na delovnem mestu pogosto pod stresom. Mi smo Katarino obiskali kar na setu snemanja serije in priznala nam je, da si je že od nekdaj kot igralka zaželela igrati v vseh žanrih. Tako se je v minulih letih preizkusila tako v dramah kot komedijah in celo ZF žanru ter grozljivki, zdaj pa se ji je, s povabilom na snemanje serije Ja, Chef!, uresničila še ena želja. Kakšna je bila, nam je razkrila v spodnjem videu.

PREBERI ŠE
Katarina Čas, kot je še niste videli

Katarina Čas se 17. junija vrača na slovenske zaslone, saj na VOYO prihaja nova humoristična nanizanka s kulinaričnim pridihom, Ja, Chef! Kuhalnice bodo v njej vrteli Jurij Zrnec, Klemen Janežič in Tjaša Železnik, poleg njih pa med drugim nastopajo tudi Bojan Emeršič, Matej Puc in Domen Valič. Katarina bo v seriji zaigrala Piko Golob, vodjo restavracije Chateau de Philippe, ki velja za najboljšo v prestolnici, za svoj lik pa sama pravi, da živi precej stresno življenje, saj se ji ves čas dogajajo nepričakovane situacije, veliko problemov ima s šefom kuhinje (Zrnec), poleg tega pa trpi tudi njeno ljubezensko življenje, ko se zaplete z enim izmed kuharjem na delovnem mestu. "Dolgčas ji ni. Precej je temperamentna, ves čas drži kontrolo, zato morda izpade ostrejša, kot je v resnici. Ampak takšna kot šefica pač mora biti."

Prvih deset epizod serije Ja, Chef! si boste lahko 17. junija na VOYO ogledali na mah, zahvaljujoč novi funkciji prenosa priljubljenih vsebin znotraj aplikacije iOS in Android, si lahko zdaj vsebine ogledate tudi brez spletne povezave. Uporabniki si pred potovanjem priljubljene vsebine naložite na svoj pametni telefon (iOS, Android) za kasnejši ogled brez spletne povezave ali v primeru slabše wifi povezave.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Katarina Čas 17. junija v humoristični seriji Ja, Chef! prihaja na VOYO.
Katarina Čas 17. junija v humoristični seriji Ja, Chef! prihaja na VOYO.FOTO: VOYO

PREBERI ŠE
Bine Volčič Zrnecu izdal skrivnosti velikih chefov

Ja, Chef
Ja, ChefFOTO: VOYO