Pred leti je navduševal kot Martin Rozman, zdaj pa se vrača

M. A.
08.06.2021, 7:37
0
Klemen Janežič je pred nekaj leti slovensko občinstvo navdušil kot postavni Martin Rozman v priljubljeni seriji Usodno vino, zdaj pa se kot kuhar vrača v humoristični seriji Ja, Chef!, ki 17. junija prihaja na VOYO. Pri Klemenu, ki je zdaj poročen, pričakuje pa tudi prvega otroka, smo preverili, koliko je sam kuhal v času karantene in ali se strinja, da gre ljubezen skozi želodec.

V času globalne pandemije koronavirusa smo skorajda vsi več časa preživeli v kuhinji in tako izboljšali in nadgradili naše kuharsko znanje, prav nobena izjema pa ni niti Klemen Janežič, ki priznava, da je pri njemu doma najpogosteje delala prav pečica. To ne preseneča, saj priznava, da tudi svoji babici opisuje kot 'pekici', prav tako pa se težko upre sladkim stvarem. 'Moja žena je fantastična pri pitah in veliko sva ustvarjala skupaj,' nam je priznal, ko smo ga obiskali na setu snemanja nove humoristične nanizanke Ja, Chef! Priznava pa tudi, da gre ljubezen skozi želodec ... Več si oglejte v spodnjem videu.

Janežiča bomo lahko že od prihodnjega četrtka, 17. junija, spremljali na VOYO v novi kulinarično obarvani humoristični nanizanki Ja, Chef!, kjer bo nastopil ob boku igralcem, kot so Jurij Zrnec, Katarina Čas in Jurij Zrnec. Prvih 10 epizod si boste lahko ogledali na mah, zahvaljujoč novi možnosti pa si lahko vsebine zdaj prenesete vnaprej in si jih ogledate pozneje brez povezave.

PREBERI ŠE
Katarini Čas se je uresničila še ena želja

Marsikdo pa se Klemena še vedno spomni po vlogi v seriji Usodno vino in tudi sam prizna, da ga občasno zaradi nje še ustavijo. 'Vmes se je že umirilo, potem pa so med karanteno ponavljali serijo in je bilo spet več tega. Ampak nič strašnega, vse v prijetni kapaciteti,' nam je že povedal in ob tem zaupal, da se nove vloge vedno loti enako. 

'Najprej je treba poiskati, kar je pri človeku, ki ga boš igral, zanimivo. Kaj je tisto, česar jaz nimam, a tudi, kaj nama je blizu, enako, kaj naju zbližuje. Lik Luke je zelo dobrodošel v teh časih in tudi v nizu mojih likov in karakterjev, res ga je fajn igrat. Prijetno je naiven, srčen, zagnan, predvsem pa ne pusti, da bi ga od cilja odvrnila malenkost odvrnila, kar prepogosto radi delamo. Ko najdeš te lastnosti lika, jih pogosto začneš uporabljati tudi sam in včasih še sam ne morem verjeti, da sem tako odreagiral.'

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Klemen Janežič bo v seriji Ja, Chef!, ki na VOYO prihaja prihodnji četrtek, odigral kuharja Luko.
Klemen Janežič bo v seriji Ja, Chef!, ki na VOYO prihaja prihodnji četrtek, odigral kuharja Luko.FOTO: POP TV

Ja, Chef!
Ja, Chef!FOTO: VOYO