Zadovoljna.si
Kdo ne opravlja...

Novice

Z najboljšim tračem do čudovite nagrade

Z. B.
01. 02. 2011 10.30
1

Kdor lahko brez zardevanja zatrdi, da ni še nikoli opravljal, naj dvigne roko! Verjetno bi lahko prešteli na prste ene roke vse, ki ste to lahko storili. Opravljanje je blizu vsem, ne glede na to, ali ste predstavnica nežnejšega spola ali ne. Tokrat imate priložnost, da z najboljšim tračem osvojite čudovito nagrado.

Kdo ne opravlja...
Kdo ne opravlja...FOTO: iStockphoto
Opravljanje je navidez nepomembna in trivialna dejavnost, s katero se nihče ne hvali, a hkrati le redko kdo lahko zase zatrdi, da tega ne počne. Opravljamo ob kavi s prijateljico, v službi, na družinskem kosilu, skratka vsaka priložnost je dobra za domače in tuje trače. Da opravljanje le ni tako nedolžno, so pokazale tudi različne raziskave, ki so ugotovile, da ženskam 'tračarjenje' zmanjšuje stres in anksioznost, je priljubljena oblika sprostitve v vseh družbah, pomaga pri nastanku družabnih vezi, govorice celo vplivajo na sprejemanje ekonomskih odločitev. Skratka, brez opravljanja naš svet ne bi bil, kakršen je.
Junaki serije Opravljivka od 7. februarja na POP BRIO.
Junaki serije Opravljivka od 7. februarja na POP BRIO.FOTO:
Kakšna je vaša skrivnost?
Kakšna je vaša skrivnost? FOTO: iStockphoto

Opravljivka se vrača

Kakšno moč imajo govorice, dobro vedo junaki priljubljene ameriške televizijske serije Opravljivka, ki prihaja s tretjo sezono na POP BRIO 7. februarja. Skrivnostna opravljivka na svojem blogu razkriva boleče in umazane podrobnosti iz življenja mladih in lepih junakov serije ter tako pomembno vpliva na tok dogodkov. Kdo je opravljivka, ki v svojem blogu razkriva njihove skrivnosti? Poglejte si vsak torek ob 20:55.

Čenča Flenča je družbena kronistka št. 1!

S svojim naj tračem lahko tudi vi vplivate na dogajanje okoli sebe in si priborite čudovito nagrado. Postanite opravljiva Čenča Flenča in nam posreduj najnovejše trače in skrivnosti slavnih in znanih, tako domačih kot tujih. Vse, kar morate storiti, je, da svoj trač delite z nami na Facebook strani Zadovoljna.si ali na Twitterju@Zadovoljna. Izmed vseh sodelujočih bomo izbrali avtorje 10 najboljših tračev in jih nagradili s celoletnim dostopom do storitve POP PLUS. Nagradna igra Čenča Flenča bo trajala od 1. februarja do 28. februarja, najboljše poslane trače pa bo izbrala strokovna komisija.

Zaupajte nam svoj trač in se potegujte za čudovito nagrado!
Zaupajte nam svoj trač in se potegujte za čudovito nagrado!FOTO: iStockphoto

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471