Zadovoljna.si
OLO Zagreb 1 - 13

Osvoji lepotno operacijo

Erika: 'Končno bom imela prsi kot nekoč!'

V.P.
26. 05. 2010 17.25
17

Drage prijateljice! Po lanski uspešni akciji, vam na portalu Zadovoljna.si zopet ponujamo sanjsko priložnost, da osvojite eno do dve brezplačni lepotni operaciji. Prijave bomo sprejemali med 8. in 21.aprilom, zato se prijavite čim prej. Spomnimo se, kako je potekala lanska akcija Osvoji lepotno operacijo.

Barbara, Erika in Nina, finalistke akcije Osvoji lepotno operacijo, so se odpravile v Zagreb na pregled, po katerem je padla odločitev o zmagovalki. Tokrat je bila sreča na Erikini strani.

Prijavilo se je 194 bralk, ki so po mnenju našega uredništva prav vse zmagovalke, a žal nagrado lahko dobi le ena. Že v uredništvu smo imeli težko nalogo, ko smo morali izbrati kandidatke, ki smo jih odpeljali v Zagreb. Najtežja naloga pa je čakala estetskega kirurga Sinišo Glumičića, ki bo nagrajenko operiral, saj je moral izbrati nagrajenko.

Vsaka s svojo zgodbo, stisko in željami.
Vsaka s svojo zgodbo, stisko in željami.FOTO: Aljoša Kravanja
Vse bi lahko bile zmagovalke

Tri finalistke: Barbaro Pintar, Eriko Kajtezović in Nino Pirnat je dr. Glumičić temeljito pregledal in se z njimi pogovoril o estetskih težavah, ki jim grenijo življenje. "Moram reči, da so vse tri odlične kandidatke, zato je bila odločitev težka. Barbara ima zelo primerno situacijo za estetsko operacijo. Opraviti bi morali dva posega, povečanje prsi in abdominalno plastiko," je povedal kirurg. Vendar ima Barbara trenutno komaj sedem mesecev starega otroka, dve operaciji pa bi jo odmaknili od malčka za najmanj dva tedna. Po operaciji prsi ne bi smela dvigovati težjih bremen, po operaciji trebuha pa bi morala mirovati najmanj deset dni. "Glede na dejstvo, da sta operaciji ena blizu druge, abdomen in prsi, bo bolj primeren čas za operacijo, ko otrok malce zraste. Je pa njeno težavo mogoče rešiti na čudovit in dokončen način." Ninin primer je dokaj podoben Barbarinemu, saj gre za posega na dveh delih telesa, ki sta dokaj blizu. "Ker je v Nininen primeru abdomen dokaj izrazit, bi morali operaciji opraviti ločeno, saj bi bila sicer obremenitev zanjo prevelika," je pojasnil Glumičić in dodal: "Če bi se odločila za operacijo, bi najprej morali operirati abdomen, šele nato prsi. Na ta način bi ji bilo v postoperativnem obdobju veliko lažje in tudi sicer bi se bolje počutila. Povedati moram, da je tudi njeno težavo mogoče povsem rešiti."

Od sreče je Erika kirurgu skočila v objem.
Od sreče je Erika kirurgu skočila v objem.FOTO: Aljoša Kravanja

Erika je vriskala od veselja

"Erikina situacija je najbolj primerna, saj ni tako obremenilna za telo. Gre namreč za poseg na obrazu in na telesu in lahko oboje naredimo hkrati. Najprej bodo na vrsti prsa, dali jim bomo nov, naravni volumen. Uporabili bomo najnovejšo generacijo kohezivnih vsadkov, ki imajo doživljenjsko garancijo in so nekarcenogeni ter nealergijski. Prsi bomo rehabilitirali tako, da bodo take kot takrat, ko je bila z njimi najbolj zadovoljna. Šli bi na lepi C, polni C plus, proti nežnemu D," je pojasnil zagrebški kirurg. O poteku operacije, ki bo 1. junija, je še povedal, da bodo nos nagrajenki zmanjšali z notranjimi rezi, zato zunanjih brazgotin ne bo. "Zmanjšali bomo grbico, krompirček na konici, nos bomo zožili, prilagodili ga bomo obrazu in čeprav je Erika še mlada, bo videti še veliko mlajša in sveža. Če bo šlo vse po načrtu, bo operacija trajala okrog dve uri." Erika bo zaradi postoperativne nege in tamponov ostala v Zagrebu dva dni. Teden dni po operaciji bo sledil pregled, na katerem bodo odstranili z nosu kalup, do konca junija pa bo simpatična bralka iz Medvod že nared za plažo.
Erikino veselje je bilo ob novici, da je zmagovalka akcije Osvoji lepotno operacijo, neizmerno, dr. Glumičić pa je tudi  Barbari in Nini pripravil presenečenje v obliki precejšnjega popusta, ki ga bosta lahko izkoristili, če se bosta odločili za operacijo.

1. junija se bo za Eriko spremenilo življenje. Njeno zgodbo bo spremljala tudi naša ekipa. 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 314