Zadovoljna.si
Katarina Venturini in Andrej Škufca

Pleši s Katarino!

Katarina: Še vedno nosim oblačila, ki so stara že več kot 13 let!

J.V.
26. 03. 2021 07.56
0

Katarina Venturini se tako kot marsikatera druga pripadnica ženskega spola že neizmerno veseli pomladi, toplejših in sončnih dni ter lahkotnejših in bolj pisanih oblačil, ki jih prinaša s seboj. "Obožujem barve. Vsako posebej. Barve nam dajo energijo. Poleg tega pa nas, ki smo malo starejše, tudi pomladijo," pravi štirikratna svetovna prvakinja v standardnih in latinsko-ameriških plesih.

"Vesela sem, da živim na zemljepisni širini, kjer imamo vse štiri letne čase. Morda mi je poletje malo ljubše, ker ga asociiram s počitnicami, ampak vseeno, ko gre h koncu, se veselim jeseni in potem se veselim tudi zime in snega in praznikov ... Trenutno pa komaj čakam pomlad. Daljši dan, vsak dan bolj zelena trava in popki, ki se odpirajo v cvetove, me navdajajo z optimizmom," nam z nasmehom na obrazu pove Katarina Venturini, nekdanja profesionalna plesalka, sodnica v šovu Zvezde plešejo in učiteljica plesa. 

Katarina Venturini in Andrej Škufca
Katarina Venturini in Andrej Škufca FOTO: osebni arhiv

Poleg toplejših in s soncem obsijanih dni se veseli tudi modnih trendov, ki jih prinaša ta priljubljen letni čas. "Konec zime tudi pri meni počasi spreminja črnino v barvitost in ja, veselim se lahkotnejših oblačil ter barv in vzorcev." Pravi, da obožuje vse barve, saj verjame, da imajo velik vpliv na naše počutje, obenem pa nas lahko tudi pomladijo. 

Kar se tiče modnih kosov, na katere zadnje čase prisega, priznava, da je tudi sama zadnje leto večino časa nosila udobna oblačila za prosti čas. "Delo, ki ga opravljam, torej delo plesne učiteljice, narekuje, da sem večino časa v hlačah. V hlačah z bolj ali manj rahlo do zelo oprijetimi hlačnicami, da je prikaz plesnih korakov najlepše viden." 

Glamuroznih trenutkov je bilo v zadnjem letu zelo malo in priznava, da čeprav ima rada sproščen stil, se tudi zelo rada uredi. "Glam trenutki so res trenutki. V zadnjem letu pa tudi teh skorajda ni bilo. Pogrešam jih! In resnično upam, da bodo kmalu nazaj! Oddaja Zvezde plešejo je (bila) zagotovo vrhunec glamurja. Ne samo, da smo bili sodniki in voditelja elegantni in urejeni od glave do pete, ampak so bili tudi vsi tekmovalci  oblečeni v čudovite bleščeče kreacije, vsakič drugačni, a vsakič nekaj posebnega."

Kakšen pa je njen odnos do trajnostne mode?

"Mislim, da je na nek način moja moda trajnostna. Opažam, da imam in še vedno nosim oblačila, ki sem jih kupila še pred koncem tekmovalne kariere, kar pomeni, da so stara že več kot 13 let! Mode ne spremljam tako intenzivno in tudi ne oblačim se ''po zadnji modi'', obožujem pa ''recikliranje'' in zelo sem zadovoljna (in presenečena), ko lahko uporabim kose iz preteklosti."

Prepustite se Katarini Venturini in soplesalcu Janu Zupancu, da vas popeljeta v energičen jive. 

Ne pozabite sodelovati v nagradni igri!

Odgovorite na spodnje vprašanje in si priigrajte piškote Mulino Bianco, ki so narejeni z ljubeznijo. So odličen prigrizek za ob kavi ali pa morda za malico po naslednji uri plesa s Katarino. Na koncu vseh oddaj bomo podelili tudi glavno nagrado – plesno uro s Katarino Venturini. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493