Zadovoljna.si
kv plesnasola fotoMiroMajcen 00051-3

Pleši s Katarino!

Trend, ki prihaja iz Amerike, navdušil Slovence

S.V.
22. 02. 2021 08.10
0

V tokratni oddaji Pleši s Katarino!, ki ste si jo lahko pogledali včeraj na POP TV je 4-kratna svetovna prvakinja Katarina Venturini z vami delila tehnike square rumbe, ki jo boste lahko zaplesali na vsaki zabavi, saj se lepo zlije tako z energično pop glasbo kot tudi s počasnejšimi romantičnimi ritmi. V nadaljevanju preverite, kaj nam je razkrila Katarina.

V tokratni oddaji vas je plesna učiteljica Katarina popeljala v ritme square rumbe. "Je družaben ples, ki prihaja iz Združenih držav Amerike in je novost v Sloveniji. Pleše se na različne zvrsti glasbe, na pop, dalmatinske, romantične, bolj počasne, na katere po navadi ne vemo, kaj bi plesali. Je tekoč, prelivajoč se ples, kot bi na kruh mazali maslo,"  je square rumbo, ki je čez lužo postala pravi trend, opisala Katarina Venturini, dolgoletna profesionalna plesalka in 4-kratna svetovna prvakinja.

Katarina Venturini  in soplesalec Jan Zupanc v drugi oddaji z vami plešeta square rumbo.
Katarina Venturini in soplesalec Jan Zupanc v drugi oddaji z vami plešeta square rumbo. FOTO: Miro Majcen

Vse izgovore, med katerimi je zagotovo tudi, da nimate ritma, pustite na strani in se prepustite simpatični Katarini, ki vas bo s svojo pozitivnostjo motivirala in pripeljala do tega, da boste na naslednji zabavi poplesavali tudi vi. Katarina in soplesalec Jan Zupanc, ki je svojo plesno pot začel že v otroštvu in svojo kariero nadaljeval na tekmovanjih, na katerih je dosegal odlična mesta, v kratki učni uri z vami delita osnovne korake za obe strani para. Tako se lahko plesnih korakov učite tudi v paru. Brez skrbi, če doma nimate soplesalca, lahko zaplešete tudi same. 

Katarina in Jan bosta z vami vsako nedeljo ob 18.45 na POP TV v oddaji Pleši s Katarino!, delila svoje plesno znanje. Ne zamudite naslednje oddaje, v kateri boste poplesavali v ritmih spogledljive salse. 

Čas je, da se prepustite ritmom square rumbe in zaplešete s Katarino in Janom! 

Vas je square rumba navdušila? Potem vas bodo tudi hrustljavi piškoti Nascondini, v katerih se skriva pregrešno dobra čokolada. Mulino Bianco vas znova razvaja z novim, edinstvenim piškotom, katerega presenečenje je prav v njegovi sredici. Kar cel kos aromatične čokolade, skrit v piškotu Nascondini, bo prepričal prav vse plesne ljubitelje in navdušence čokoladnega peciva. Ime piškotov izhaja iz besede NASCONDERE, ki pomeni skrivati se. Ti hrustljavi piškoti radi presenečajo. Vedno znova z užitkom ugriznete v krhko testo, v katerem vas pričaka čokoladno presenečenje. So skrivnostni, strastni in neustavljivo okusni. Popolni so tudi za pomakanje v mleko, kakav ali čaj. 

Za pecivo Mulino Bianco uporabljajo najboljšo moko, pridelano iz gensko nespremenjenih žit, jajca iz talne reje in sestavine s kontroliranim poreklom, zaradi česar je v vsakem piškotu Nascondini izbrano le najboljše. Vse pecivo Mulino Bianco pa je pripravljeno popolnoma brez barvil, umetnih sladil, hidrogeniranih maščob in konzervansov.

Katarina Venturini: 'Oba povezuje brezčasnost, eleganca in lepota!'
Preberi še
Katarina Venturini: 'Oba povezuje brezčasnost, eleganca in lepota!'

Osvojite super nagrado!

Odgovorite na spodnje vprašanje in osvojite sladko nagrado. Na koncu vseh oddaj vas čaka tudi glavna nagrada – plesna ura s Katarino Venturini.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493