Zadovoljna.si
Ana Vodišek

Plesna zvezda - glasovanje

ANA VODIŠEK

A.O.
18. 11. 2009 19.51
0

Najmlajša plesalka Zadovoljne plesne zvezde se zelo dobro znajde v pisani druščini, ki se vsak dan spopada z novimi plesnimi koraki. Je mladost njena prednost?

Ana Vodišek
Ana VodišekFOTO:

Vse kar delam, delam zato, da lahko plešem

Mariborčanka Ana je stara 20 let in v Ljubljani študira novinarstvo. "Osem let treniram hip hop in drugo leto show dance, sem tudi aktualna svetovna prvakinja v kategoriji street show solo-članice, ampak na področju plesov v paru sem popolnoma brez izkušenj." Latino ples jo že od nekdaj zanima in nikakor ne najde časa za učenje. "Tokrat sem sprejela izziv in se odločila, da vztrajam do konca." Kot mala deklica si je želela postati profesionalna igralka, nato pa je odkrila, da je ples njena prava strast. "Zelo rada nastopam, ker obožujem adrenalinske zadeve, med nastopi pa si vedno nabit z adrenalinom. Občasno delam tudi kot model za bodypainting." Anina največja želja je uspeti v tujini, kjer imajo igralci in plesalci več možnosti. Rada tudi potuje, vendar ji finance za zdaj še ne dopuščajo daljših potovanj. "Najbolj pri srcu mi je za zdaj London, ampak morda bi New York to lahko spremenil. Vse bom dala od sebe, saj sem tudi sicer zelo pridna, vztrajna, ambiciozna in odgovorna, včasih kar preveč." Vedno je zelo dobre volje, ker dela to, kar rada počne. "V prostem času se crkljam s fantom in obiskujem svojo družino v Mariboru. Zelo jih pogrešam, tu v Ljubljani. Vedno so verjeli vame in vem, da me podpirajo v vsem, kar počnem."

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493