Zadovoljna.si
Benjamin Ferreira

Plesna zvezda - glasovanje

BENJAMIN FERREIRA

A.O.
18. 11. 2009 19.49
1

Plesni navdušenec, ki zadnja leta pleše salso in bi rad svoj plesni repertoar še nekoliko razširil. Ne brani se New Yorka, o Katarini Venturini pa ima povedati le vse najboljše.

Benjamin Ferreira
Benjamin FerreiraFOTO:

Zgovoren redkobesednež, zakaj pa ne?

Benjamin Ferreira je doma iz Murske Sobote in je absolvent prevajalstva. "Sem zgovoren redkobesednež, ki je kljub neprestanemu poležavanju zmeraj aktiven. Študij mi zagotavlja kar precej časa in možnosti, v množici opravil pa se najpogosteje odločim za ples, računalnik in spanje." Vrstni red omenjenih akcij je seveda odvisen od dneva in verjetno tudi razpoloženja. "Čeprav mi emšo kaže starost 22 let, se včasih počutim prestarega za svojo mladost ali premladega za svojo starost." S prijatelji Zadovoljne plesna zvezde preživi precej več časa, kot si je pripravljen priznati, ima pa še vedno visoko na prioritetnem seznamu svoje dekle Moniko. Včasih se nam zdi, da bi moral študirati filozofijo. "Živim po načelu večnega dvoma v neizvedljivost najverjetneje izvedljivega, zato je moj pribljubljeni stavek "Zakaj pa ne?" Nagrada, potovanje v New York, se mu zdi zanimiva, v hotel Špik, kjer bosta najbolj simpatičen in najbolj simpatična preživela vikend, pa bi najraje peljal svojo ljubezen. "Ko bom velik bom užival življenje še bolj, kot ga sedaj..."če je to sploh mogoče.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493