Zadovoljna.si
Gregor Klemenčič

Plesna zvezda - glasovanje

GREGOR KLEMENČIČ

A.O.
18. 11. 2009 19.43
4

23-letni Gregor Klemenčič je doma iz Maribora, kjer dela v gostinstvu. Pozitivne energije mu ne manjka in seveda je tudi v Zadovoljni plesni zvezdi takoj našel nove prijatelje.

Gregor Klemenčič
Gregor KlemenčičFOTO:

Športnik, ki rad "žura"

Gregor se je na Zadovoljno plesno zvezdo prijavil, ker z družabnimi plesi nima toliko izkušenj, kot bi si jih želel. Navezovanje stikov mu ne povzroča težav in nabiranje novih izkušenj mu ni tuje. "Imam velik krog prijateljev, s katerimi najbolj uživamo, ko smo skupaj in v prostem času hodimo na kavice ali pa žurat," nam je zaupal postavni Štajerc, ki je v srednji šoli sodeloval pri amaterski gledališki skupini. Rad se spominja tistih dni, ko je bil del kreativne skupine, kot je Zadovoljna plesna zvezda. V življenju dela tisto, kar ga veseli: kolesari, plava in teče. “Zelo rad tudi potujem in tako spoznavam nove države in ljudi. Najraje imam Evropska mesta, njihovo zgodovino in arhitekturo.” Na vprašanje, zakaj naj bi bil ravno on najbolj simpatičen plesalec, Gregor odgovori: “Jaz definitivno ne mislim, da sem najbolj simpatična oseba ali tisti ˝ta pravi˝ in to iz preprostega razloga, ker ne morem biti vsem všeč. Lahko pa sem to, kar sem in bom mogoče nekaterim ljudem všeč, da bodo glasovali zame.”

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493