Zadovoljna.si
Maja Lavtar

Plesna zvezda - glasovanje

MAJA LAVTAR

A.O.
18. 11. 2009 19.45
3

Maja Lavtar je stara 29 let in zaključuje podiplomski študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Je ljubiteljica plesa, rada bere in obožuje “kofetkanje” s prijateljicami.

Maja Lavtar
Maja LavtarFOTO:

Nisem tipična ženska, ki brezglavo nakupuje

Orientalski plesi so moja strast, na Zadovoljno plesno zvezdo pa sem se prijavila, ker na tem plesnem področju nimam preveč izkušenj.” Zvedava Maja pravi, da nima časa počivati saj je toliko zanimivih stvari na svetu, ki kar vabijo. "Neprestano sem v gibanju, sodelujem v raznih plesnih šolah, društvih, delavnicah, izpopolnjujem se doma in v tujini, hodim na tekmovanja. Skratka, nikoli mi ni dolgčas.” Maja natančno ve, kaj hoče v življenju in sledi svojim sanjam.”V glavi si ponavadi zadam točno določen cilj, ki ga želim doseči, obleko, ki bi jo imela, karkoli in tako dolgo rinem v tisto smer, da to dobim. Če je treba, pač čakam.” Precej časa preživi med knjigami, a ne strokovnimi. “Do konca študija me ločijo še trije izpiti in magistrska naloga. Pa kaj, ko ni pravega časa. Ples je moja najljubša oblika preživljanja prostega časa in v tem res uživam.” Na prvi pogled deluje Maja precej bolj resno in strogo, kot je v resnici, a to je zato, ker se globoko koncentrira, nam zatrdi. “Ko me ljudje bolje spoznajo, hitro ugotovijo, da sem simpatična in zabavna oseba z malo posebnim smislom za humor. Zeloooo rada se smejim in sem kofetkarski tip človeka, saj se s kave nikoli ne vrnem v tiste pol ure, ki jih obljubljam domačim."

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493