Zadovoljna.si
Marko Cerjan

Plesna zvezda - glasovanje

MARKO CERJAN

A.O.
18. 11. 2009 19.50
0

Štajerc iz pravega testa, ki se v družbi Zadovoljnih plesnih zvezd počuti odlično. Vedno in povsod se dobro znajde in pripravljen je pomagati v vsakem trenutku. Nagrada se mu zdi mamljiva, kaj pa meni o samem tekmovanju?

Marko Cerjan
Marko CerjanFOTO:

Prepoznate me po nasmehu

Marko je turistični tehnik, trenutno je zaposlen kot natakar. "Prosti čas zelo rad preživljam s prijatelji, ki mi v življenju, poleg staršev, pomenijo največ. Rad rolam po mestu, saj baje ta šport poskrbi za čvrsto zadnjico." Obožuje potovanja, predvsem prestolnice držav, ki imajo bogato zgodovino. "Ne maram zime, najraje imam poletje z zelo visokimi temperaturami." In načrti za prihodnost? "Odkar pomnim, si želim delati na televiziji saj imam z mediji že kar nekaj izkušenj." Osemnajst let je živel na deželi, pa je kar hitro ugotovil, da ga bolj privlači mesto. "Preselil sem se v svoje stanovanje, kjer uživam življenje. Rad imam živali, vendar mi stanovanje in čas dopuščata samo lepo muco Nelly." Markov  življenjski moto se glasi: "Bodi to, kar si, imej ljudi okoli sebe rad in oni bodo tebe imeli še raje. Iskrenost in nasmeh me vodita skozi življenje, zato ne poznam trnjev na svoji poti osvajanj. Vodi me tudi pozitivna energija, ki jo zelo rad delim med druge ljudi. Prepoznate me po nasmehu."

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493