Zadovoljna.si
Riline studio

Poletje

/ Oglas

Še nikoli lažje do popolne bikini postave!

U.G.
20. 06. 2014 08.41
0

So se ti nakopičili zimski grehi in bi rada učinkovito in brez napora izgubila nekaj kilogramov še preden se podaš na plažo? Bi si želela čarobni stroj, ki v 15 minutah nadomesti 60 minut klasičnega fitnesa? Potem imamo super rešitev zate.

Telesna teža - 10
Telesna teža - 10 FOTO: Profimedia

V Riline studio vabijo dekleta in ženske, ki se že kar nekaj časa niso rekreirale, nimajo dovolj kondicije za skupinske vadbe in fitnes, želijo pa oblikovati svoje telo in si priskrbeti željeno postavo. V Riline studiu boste z manjšim naporom v kratkem roku prebudile svoje mišice, spremenile svoj izgled in v svoj natrpan urnik dodale vadbo, kjer se lahko poleg rekreacije tudi podružite s svojimi prijateljicami in si tako vzamete čas zase. Za piko na i se po koncu vadbe sprostite še v masažnem fotelju in tako pozabite na vse dnevne tegobe.

Masaža je vsakodnevna človekova potreba, ki pozitivno vpliva na njegovo zdravlje in razpoloženje. Masaža je eden od najboljših načinov za izboljšanje fizičnega in emocionalnega zdravlja, povečanja delovne sposobnosti, relaksacije in zmanjševanje stresa. Masažni stol Koky & Marco, Mary (Made in Italy) vam zagotavlja zdravo, sproščujočo in udobno življenje.
Riline Studio je novost v Sloveniji, saj je pričel delovati v letu 2014, za vas pa ima pripravljene 5 HyperVibe Performans stroje za oblikovanje telesa in 2 Mary masažne fotelje Koky & Marco najnovejše generacije.

Hujšanje
Hujšanje FOTO: Thinkstock

Za vas imamo tudi glavne razloge, zakaj se odločiti za HyperVibe Performanse (HVP) vadbo:
- HVP stroj je vedno bolj popularen v Avstraliji, Kanadi in ZDA.
- Priporočljiv je za zdrave osebe med 15-75 let.
- 15 minut vadbe na HVP nadomesti 60 minut klasičnega fitnesa.
- Ob upoštevanju navodil strokovnjakov lahko po treh tednih uporabe izgubite med 2-5 cm v pasu.
- Dobro prekrvavljena koža je posledica direktne izpostavljenosti vibracijam stroja, to pa pripelje do zmanjšanja celulita.
- Celotna vibracija telesa se popolno ujema z modernim načinom življenja, ko nam primanjkuje časa in kondicije za tradicionalne vrste vadb, kot so tek in dviganje uteži.

Poskrbite zase in za svoje telo. Pokličite nas na +386 (41) 399-006 in se dogovorite za obisk. Domov boste odšli zadovoljni in sproščeni.
 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493