Zadovoljna.si
Aloe vera za lepoto

Poletje

/ Oglas

Gel, ki ga koža obožuje!

U.G.
04. 06. 2014 15.07
0

Rastlino z mesnatimi nazobčanimi in ošiljenimi listi sigurno poznate. S svojim videzom je povsem zaslovela. Njen glavni adut pa se nahaja v sredici sočnih listov. Tam se nahaja prozorna gosta snov, gel.

Aloe Vera
Aloe VeraFOTO:
Rastlino z mesnatimi nazobčanimi in ošiljenimi listi sigurno poznate. A svojim videzom je povsem zaslovela. Njen glavni adut pa se nahaja v sredici sočnih listov. Tam se nahaja prozorna gosta snov, gel.
Želite izvedeti več in prejemati informacije o negi kože in zdravem življinjskem slogu? Prijavite se na novičke Hiše zdravja! Med vsemi prejemniki bomo izžrebali 10 nagrajencev in jim podarili mini aloe vera gel Fruit of the Earth v tubici.


Vsebuje preko 240 biološko aktivnih sestavin, mineralov ter vitaminov. Ima izjemne vlažilne, negovalne, zaščitne, regeneracijske in pomirjevalne lastnosti. Glede na pH 4,5 je primeren tudi za občutljivo kožo.

Gel je osnovna sestavina številnih kozmetičnih izdelkov, izdelkov, ki se dotikajo kože ter tudi dobrodošel napitek. Pridobljen je iz sredice listov vrste Aloe vera barbadensis, po postopku hladnega stiskanja, da ohrani bogato sestavo.

Kako lahko uporabimo gel?

Intenzivna vlažilna nega za kožo obraza in telesa
(izsušena, suha, razpokana koža)

- poveča tudi količino topnega kolagena v koži, kar lahko upočasni nastanek gub in staranje kože
- vsebuje encim tirozinaza, ki razgrajuje tirozin, posledično preprečuje nastanek starostnih peg

Učinkovita pomoč pri poškodbah kože
(udarnine, praske, žulji, vse vrste opeklin, razdražena koža ob alergijskih reakcijah, žuželčjih pikih, po depilaciji ali britju)

- ščiti rano pred zunanjimi dražljaji (emolientni učinek)
- zavira rast bakterij (protimikrobno delovanje)
- pospešuje celjenje, regeneracijo
- hladi, vlaži, celi

Aloe Vera
Aloe VeraFOTO:

Aloe vera gel je nepogrešljiv dodatek na prav vsaki kolpaniški polički in del vsake potovalne oprave.

Maska za vse tipe kože:

2 žlici aloe vera gela
2 žlici fino mletih mandljev
Sestavini zmešamo v gladko maso in nanesemo na čiščen obraz. Izpustimo predel oči in ust. Pustimo učinkovati 15-20 minut ter speremo z mlačno vodo.

Aloe vera gel Fruit of the Earth akcija poletja 340g za ceno 170g! Poiščite v v lekarnah, specializiranih prodajalnah, Sanolaborjih ter www.hisa-zdravja.si.
Številka 1 v Sloveniji že 18 let!

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493