Zadovoljna.si
S pomočjo prehranskega dopolnila Venestan se boste pajkastih žilic rešili v le nekaj tednih.

Poletje

Naj vam ne zagrenijo poletja!

M.K.
18. 06. 2014 08.31
0

Bi rade to poletje oblekle priljubljeno mini krilo ali vedno modne kratke hlače, pa si zaradi neprivlačnih krčnih žilic ne upate pokazati golih nog? Potem je čas, da temu naredite konec, se za vedno poslovite od pajkastih žilic in končno uživate na dopustu brez bojazni, da bi se kdo zgražal nad videzom vaših nog!

Bi to poletje rade oblekle najljubše mini krilo ali vedno modne 'hot pants', pa si tega ne upate, ker vaše noge prepredajo pajkaste žilice? Mi imamo rešitev za vas!
Bi to poletje rade oblekle najljubše mini krilo ali vedno modne 'hot pants', pa si tega ne upate, ker vaše noge prepredajo pajkaste žilice? Mi imamo rešitev za vas!FOTO: sensilab.si
Veliko žensk se srečuje s pojavom pajkastih žilic, ki ne izgledajo nič kaj privlačno. Pajkaste žilice nastanejo kot posledica motenj krvnega pretoka v nogah, ki jih povzroča prekomeren tlak v venah spodnjih okončin. Kri namreč s svojim pretokom po telesu raznaša kisik in hranila, ter skrbi za druge življenjsko pomembne naloge. Nazaj v srce in pljuča se kri z odpadnim ogljikovim dioksidom vrača po venah. Te imajo zaklopke, ki se ritmično odpirajo in zapirajo in tako pomagajo pri potiskanju venozne krvi do srca. Če pa te zaklopke ali pa žilne stene začnejo popuščati, nastanejo krčne žilice. V notranjosti se na stene ven veča pritisk, kar povzroča, da se vene čezmerno raztegujejo in vijugajo. Venske zaklopke tako ne morejo več opravljati svojega dela, zato kri zastaja v venah na nogah in se ne more nemoteno vračati do srca.
Imate tudi vi težave s pajkastimi žilicami? Pomaga vam lahko Venestan. Zagotovite si ga v super ponudbi TUKAJ!

Kaj je krivo za nastanek pajkastih žilic?

Krčne žilice ima vsaj petina prebivalcev v zrelem obdobju življenja, pogostejše pa so pri ženskah. Do pojava teh izredno neestetskih pajkastih žilic na nogah prihaja v določeni meri zaradi dednosti, nič manj verjetne pa niso zaradi tegob sodobnega časa. »Pajkaste žilice se pojavijo predvsem kot posledica genetske predispozicije v povezavi z našim življenjskim slogom. Največkrat tako težave povzročajo tistim, ki veliko časa preživijo v sedečem ali stoječem položaju, tistim, ki nosijo izredno oprijete hlače ter visoke pete ter seveda tudi tistim, ki se premalo gibajo,« pravi Azra Hodžić, strokovna svetovalka v prodajalnah Sensilab misli Zdravo ter dodaja, da vse to vodi v povečan pritisk v venah nog in posledično do motenj venskega obtoka, to pa povzroči neprivlačne pajkaste žilice.

Strokovna svetovalka Azra Hodžić pravi, da je za nastanek pajkastih žilic kriv povečan pritisk v venah nog, katerega posledica so motnje venskega obtoka.
Strokovna svetovalka Azra Hodžić pravi, da je za nastanek pajkastih žilic kriv povečan pritisk v venah nog, katerega posledica so motnje venskega obtoka.FOTO: Aljoša Kravanja
Rešitev je v prehranskem dopolnilu!

Če hitro in ustrezno ukrepamo, lahko omilimo simptome in upočasnimo njihovo napredovanje in tako preprečimo nastanek hujših krčnih žil. Kot odlično rešitev za pajkaste žilice strokovna svetovalka priporoča Venestan, prvo prehransko dopolnilo za vidno zmanjšanje pajkastih žilic, ki vsebuje kombinacijo naravnih bioflavonoidov, virginskega nepozebnika, borovnic, ekstrakta grozdnih pečk in vitamina C. »Vse te sestavine zmanjšujejo propustnost kapilar, pospešijo tvorbo kolagena ter okrepi žilne stene nog v le nekaj tednih. Poleg tega, da odpravijo vidne pajkaste žilice, pa tudi negujejo in vlažijo vašo kožo, zato je resnično prava izbira pred odhodom na dopust,« je prepričana strokovnjakinja.

Venestan je prvo prehransko dopolnilo za vidno zmanjšanje pajkastih žilic!
Venestan je prvo prehransko dopolnilo za vidno zmanjšanje pajkastih žilic! FOTO: Aljoša Kravanja
V čem je skrivnost?

Bioflavonoidi so velika skupina antioksidantov, ki jih najdemo v agrumih. Povečajo znotrajcelično koncentracijo vitamina C, zmanjšajo prepustnost in krhkost sten kapilar ter zavirajo uničevanje kolagena. Vitamin C igra pomembno vlogo pri nastajanju kolagena, ki pripomore k normalnemu delovanju žil. Virginski nepozebnik pripomore k nemotenemu delovanju krvnega obtoka in pomaga ohranjati zdravo žilno steno. Lajša simptome pajkastih žilic in prispeva k normalnemu krvnemu obtoku v nogah. Borovnice so bogat vir antocianinov, ki pomaga zmanjšati občutek težkih nog, krče v nogah in spremljajočo bolečino. Ekstrakt grozdnih pešk je bogat z proantocianidi in oligomernim proantocianidnim kompleksom (OPC), ki ima vlogo pri ohranjanju celovitosti žilnega sistema in preprečuje krhkost kapilar. Prav tako ima vlogo pri preprečevanju nastanka krčnih žil. In ravno zaradi vseh naštetih lastnosti so strokovnjaki zgoraj omenjene sestavine združili v prehransko dopolnilo Venestan, s pomočjo katerega boste za vedno 'zradirali' pajkaste žilice na vaših nogah.

S pomočjo prehranskega dopolnila Venestan se boste pajkastih žilic rešili v le nekaj tednih.
S pomočjo prehranskega dopolnila Venestan se boste pajkastih žilic rešili v le nekaj tednih.FOTO: sensilab.si
Bralke in bralci portala Zadovoljna.si si lahko v posebni ponudbi svoj paket Venestan zagotovite TUKAJ!

Kako poskrbeti za preventivo?

Simptome pajkastih žilic lahko ob rednem uživanju prehranskega dopolnila Venestan omilimo tudi z zmerno fizično aktivnostjo. »Namesto uporabe dvigala se v višje nadstropje odpravite raje peš. Med stoječim ali sedečim delom poskrbite, da večkrat vstanete, se razmigate in sprehodite,« svetuje strokovna svetovalka Azra Hodžić ter opozarja, da se je potrebno izogibati prekomernemu izpostavljanju vročini, torej savni in pretiranemu sončenju, priporoča pa izmenjujočo hladno in vročo kopel (knajpanje). Poslovite se torej od grdih pajkastih žilic in to poletje oblecite najljubše krilo ali kratke hlače, ki bodo lepo poudarile vašo lepo postavo.

Poslovite se od grdih pajkastih žilic in to poletje oblecite najljubše krilo ali kratke hlače, ki bodo lepo poudarile vašo lepo postavo.
Poslovite se od grdih pajkastih žilic in to poletje oblecite najljubše krilo ali kratke hlače, ki bodo lepo poudarile vašo lepo postavo.FOTO: Aljoša Kravanja
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493