Zadovoljna.si
Poročna frizura

Ženske frizure

To mora pri izbiranju poročne frizure vedeti vsaka nevesta

J.V.
30. 01. 2018 07.59
0

Izbira poročne pričeske je eden izmed najbolj vzemirljivih delov načrtovanja poroke za vsako nevesto, poleg izbire poročne obleke, seveda. Čeprav smo prepričani, da boste lepe ne glede na to, katero frizuro boste izbrale, pa bi morala vsaka nevesta upoštevati nekaj stvari preden se odloči za pričesko.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ali so speti lasje boljša izbira?

Dolgi spuščeni kodri so morda vaša idealna pričeska, toda ali so najbolj praktični? Če so vaši lasje težki, kodri morda niso ravno najboljša izbira, saj ne bodo zdržali do zgodnjih jutranjih ur. Razmislite o tem, da bi namesto tega izbrale spete lase. Takšna pričeska zdrži do konca, zaradi nje pa vam bo povsem plesanju tudi precej manj vroče. Lahko si omislite takšno, pri kateri vam nekaj kodrov pada ob obrazu.

20 poročnih oblek, ki vam bodo vzele dih

Kakšne pričeske bodo imele vaše družice?

Preden izberete svojo poročno pričesko se posvetujte z družicami in jim povejte, o kakšnih frizurah razmišljate, da si podobne pričeske lahko omislijo tudi same. S pričo pa se lahko nekaj dni pred poroko skupaj odpravita k frizerju, da vama naredi testno pričesko.

Poglejte si trendi poročne pričeske za dolge lase >>

Lase umaknite z obraza

Če se ne boste odločile za spete lase, še vedno obstajajo načini, kako lase umakniti z obraza, da se ti na poročni dan ne bodo prijemali na vaš mejkap. Namesto tega se odločite za eno od napol spetih pričesk, ki so v zadnjem času postale velik trend. Verjemite, na koncu boste hvaležne, da vam ni treba vas čas umikati las z obraza med fotografiranjem, obenem pa boste pokazale tudi svoje lepe dolge lase.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Koliko časa vam bo vzela frizura?

S frizerjem se pogovorite o tem, koliko časa bo na dan poroke potreboval, da dokonča vaš videz. Poročni dnevi imajo ponavadi tesen urnik in zadnja stvar, ki si jo želite je, da bi bile pod pritiskom in se vam bo mudilo dokončati pričesko.

Kako bo na vašo frizuro vplivalo vreme?

Vreme je ena stvar, na katero na poročni dan nimamo vpliva. A tako, kot je pomembno, da izberete pričesko, ki poudari vaše obrazne poteze in pristaja k vaši obleki, je pomembno, da izberete frizuro, ki bo zdržala ves dan ne glede na vreme. Če bo poroka potekala zunaj in to na dan, ko bo zunaj veliko vlage, je morda dobra ideja, da jih spnete. Zlasti, če so vaši lasje zelo občutljivi na vlago.

10 najbolj vročih poročnih potovanj v letu 2018

Ne pretiravajte

Marsikatera nevesta si za svoj poročni dan zaželi razkošno in glamurozno pričesko, zaradi katere pa je na koncu le pod stresom, saj jo ves čas skrbi, ali bo ta stala tako kot mora, ali bo zdržala vso noč in ali bo izpadla takšna kot si je zamislila. Nikar ne pretiravajte in se rajši držite pravila, manj je več.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471