Zadovoljna.si
deja bjeljac nike desetka

Postani boginja Nike desetke

DEJA BJELJAC

Z.B.
04. 09. 2012 08.00
27

Dovolj je bilo posedanja na kavču in izgovorov, da je za rekreacijo preprosto prevroče. Čas je za spremembo, čas je za tek! Pet srečnic bo prejelo modno in funkcionalno športno opremo Nike ter se pod budnim očesom profesionalnega trenerja pripravljalo na 10 kilometrsko progo na Ljubljanskem maratonu, ki bo 28. oktobra 2012. Predstavljamo vam eno izmed potencialnih kandidatk akcije Postani boginja Nike desetke.

 

(Foto: osebni arhiv)

S čim se ukvarjate v življenju?

Hodim v službo, rada kuham, obožujem svojega kužka in sprehode z njim, kolesarim, rolam, igram tenis, smučam, tečem....

Si vzamete čas za šport (koliko časa na dan, kateri je vaš najljubši šport ...)?

Zadnje čase kar precej. Najraje tečem 2-4x na teden, občasno tudi igram tenis.

Imate raje vadbo v zaprtih prostorih ali na prostem?

Na prostem.

Od kdaj se ukvarjate s tekom?

Od lanske pomladi, z prekinitvijo, zaradi bolečin v kolenu, letos pa s polno paro naprej.

Zakaj bi radi postali boginja teka?

Ker sem živi primer, kako se z vztrajnostjo daleč pride. Tek mi je prirasel k srcu že lansko leto, kjer sem počasi,s pomočjo knjige Tek za začetnike, dobesedno vstala s kavča in začela teči ter premagala samo sebe. V mladosti sem se kar dosti ukvarjala z športom, potem pa z leti zanemarila vse skupaj in prišla do meje, ko je bilo treba nujno nekaj narediti za boljše počutje. Vmes sem bila primorana počivati skoraj 3 mesece, zaradi hudih bolečin v kolenu in predelu medenice,a sem se pobrala in nadaljevala z tekom. Imam veliko podporo partnerja, ki velikokrat teče z mano, saj sem tudi njega navdušila z tekom. Tečem 2-4 na teden, 30-50 min. , po vsakem teku pa se počutim odlično. In ker še nikoli v življenju nisem tekla maratona, imam res veliko željo preteči ga in to v kar se da solidnem času. In kdo si ne bi želel tečt v oblačilih Nike? Boljše tekaške opreme si res ne bi mogla zamislit... :)))

 

DEJA BJELJAC
(Foto: osebni arhiv)

 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471