Zadovoljna.si
Katja Baša

Postani boginja Nike desetke

KATJA BAšA

Z.B.
04. 09. 2012 08.00
0

Dovolj je bilo posedanja na kavču in izgovorov, da je za rekreacijo preprosto prevroče. Čas je za spremembo, čas je za tek! Pet srečnic bo prejelo modno in funkcionalno športno opremo Nike ter se pod budnim očesom profesionalnega trenerja pripravljalo na 10 kilometrsko progo na Ljubljanskem maratonu, ki bo 28. oktobra 2012. Predstavljamo vam eno izmed potencialnih kandidatk akcije Postani boginja Nike desetke.

 

(Foto: osebni arhiv)

S čim se ukvarjate v življenju?

Sem absolventka matematike in se v prostem času ukvarjam s tekom, odbojko, aerobiko, družim se s prijatelji, poslušam glasbo...

Si vzamete čas za šport (koliko časa na dan, kateri je vaš najljubši šport ...)?

Življenja brez športa si ne morem predstavljati. Vsak drugi dan tečem, vsak dan pa opravljam aerobno vadbo ali obiščem fitnes. Moj najljubši šport sta tek in odbojka, rada pa si ogledam tudi kakšno nogometno tekmo.

Imate raje vadbo v zaprtih prostorih ali na prostem?

Najraje imam vadbo na prostem, v hladnih dneh pa sem raje v zaprtih prostorih.

Od kdaj se ukvarjate s tekom?

S tekom se ukvarjam vse od osnovne šole...

Zakaj bi radi postali boginja teka?

Boginja teka želim postati predvsem zaradi tega, da bi sama sebi dala potrdilo za vztrajnost in disciplino pri tem, da nisem nikoli odnehala teči, čeprav so moje sanje bile vedno postati atletinja, a je bilo v naši vasi premalo možnosti za to panogo...To bi bila zame največja nagrada.

 

Katja Baša
(Foto: osebni arhiv)
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478