Zadovoljna.si
martina-potrč-0

Postani boginja Nike desetke

MARTINA POTRč

Z.B.
17. 09. 2012 09.45
0

Dovolj je bilo posedanja na kavču in izgovorov, da je za rekreacijo preprosto prevroče. Čas je za spremembo, čas je za tek! Pet srečnic bo prejelo modno in funkcionalno športno opremo Nike ter se pod budnim očesom profesionalnega trenerja pripravljalo na 10 kilometrsko progo na Ljubljanskem maratonu, ki bo 28. oktobra 2012. Predstavljamo vam eno izmed potencialnih kandidatk akcije Postani boginja Nike desetke.

martina-potrč-0
martina-potrč-0FOTO:
martina-potrč-1
martina-potrč-1 FOTO:

S čim se ukvarjate v življenju?

Hodim na pedagoško fakulteto v Maribru, kjer študiram razredni pouk. V osnovni šoli sem začela trenirati nogomet, ki me neznansko veseli še danes. Rada se družim s prijatelji, kolikor mi dopusti čas, ki ga pa zaradi vseh obveznosti ni ravno veliko.

Si vzamete čas za šport (koliko časa na dan, kateri je vaš najljubši šport ...)?

Za šport si vzamem kar veliko časa, saj tudi treniram nogomet, ki je moj najljubši šport poleg teka, za katerega pa samostojno vzamem premalo časa in mu posvetim premalo pozornosti, zato je to odlična priložnost, da se končno poizkusim še moji drugi ljubezni-teku in se končno preizkusim v maratonu, ki si ga prav tako zelim odteči že dolga leta.

Imate raje vadbo v zaprtih prostorih ali na prostem?

Na prostem.

Od kdaj se ukvarjate s tekom?

Že od OŠ, kjer sem zmeraj sodelovala v krosih. Danes pa tečem kadar imam čas ali nimam treninga nogometa.

Zakaj bi radi postali boginja teka?

Zakaj? Ker enostavno želim in sem prepričana da če izberete mene ne boste razočarani, ker vem, da sem sposobna oddelat treninge kot si jih boste zastavili, na teku pa bom se maksimalno potrudila, da dosežem dober rezultat.

martina-potrč-2
martina-potrč-2FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478