Zadovoljna.si
monika-krvina-0

Postani boginja Nike desetke

MONIKA KRVINA

Z.B.
13. 09. 2012 09.06
0

Dovolj je bilo posedanja na kavču in izgovorov, da je za rekreacijo preprosto prevroče. Čas je za spremembo, čas je za tek! Pet srečnic bo prejelo modno in funkcionalno športno opremo Nike ter se pod budnim očesom profesionalnega trenerja pripravljalo na 10 kilometrsko progo na Ljubljanskem maratonu, ki bo 28. oktobra 2012. Predstavljamo vam eno izmed potencialnih kandidatk akcije Postani boginja Nike desetke.

monika-krvina-0
monika-krvina-0FOTO:

S čim se ukvarjate v življenju?

Sem študentka Fakultete za varnostne vede. V prostem času se ukvarjam s športom, najraje kolesarim in plavam, tek mi zaenkrat še ni preveč prirasel k srcu, verjetno pa bi se s profesionalnimi treningi to kaj kmalu spremenilo. Sicer pa rada tudi pojem, plešem ter hodim v hribe.

monika-krvina-1
monika-krvina-1 FOTO:

Si vzamete čas za šport (koliko časa na dan, kateri je vaš najljubši šport ...)?

Za šport si vzamem čas vsaj nekajkrat na teden, ni pomembno kateri šport je. Ob večerih je seveda najbolje teči, vendar so zaenkrat to še zelo kratke razdalje.

Imate raje vadbo v zaprtih prostorih ali na prostem?

Odvisno od vremena, če je sončno, seveda zunaj na prostem, če je hladno ali deževno pa v zaprtih prostorih.

Od kdaj se ukvarjate s tekom?

S tekom se ukvarjam trenutno približno 3 ali 4 mesece.

Zakaj bi radi postali boginja teka?

Ker mislim da si to resnično zaslužim, saj živim s športom že celo življenje, težko pa si privoščim profesionalne treninge ker je za obe s sestro dvojčico športno življenje precej drago. Poleg tega mislim da bi to bila neka odskočna deska za nadaljnje maratone, saj bi si s tem dokazala, da s trdim delom zmorem še veliko več.

monika-krvina-2
monika-krvina-2FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471