Zadovoljna.si
neva-matko-0

Postani boginja Nike desetke

NEVA MATKO

Z.B.
13. 09. 2012 09.07
0

Dovolj je bilo posedanja na kavču in izgovorov, da je za rekreacijo preprosto prevroče. Čas je za spremembo, čas je za tek! Pet srečnic bo prejelo modno in funkcionalno športno opremo Nike ter se pod budnim očesom profesionalnega trenerja pripravljalo na 10 kilometrsko progo na Ljubljanskem maratonu, ki bo 28. oktobra 2012. Predstavljamo vam eno izmed potencialnih kandidatk akcije Postani boginja Nike desetke.

neva-matko-0
neva-matko-0FOTO:

S čim se ukvarjate v življenju?

Sem študentka pedagoške fakultete, prostem času pa obiskujem ure zumbe. Obožujem majhne otroke, prosti čas rada preživljam v družbi svojega fanta in svojih prijateljev.

neva-matko-1
neva-matko-1 FOTO:

Si vzamete čas za šport (koliko časa na dan, kateri je vaš najljubši šport ...)?

Moj najljubši šport je 10 let bila košarka, ko sem prenehala z igranjem le te pa jo je nadomestila zumba s super instruktorico in me popolnoma zasvojila. Športu namenim ponavadi vsaj 1 uro dnevno.

Imate raje vadbo v zaprtih prostorih ali na prostem?

Bližje mi je vadba v zaprtih prostorih, verjetno zaradi košarke, mi je pa tek v naravi sproščujoč in ravno tako priljubljen.

Od kdaj se ukvarjate s tekom?

S tekom sem začela pred enim letom, vendar nikoli ne zberem dovolj motivacije, da bi tekla vsak dan in bi tek postal način mojega življenja.

Zakaj bi radi postali boginja teka?

Verjamem, da bi na ta način dobila dovolj motivacije in bi tek postal način mojega življenja, s tem bi uresničila svojo željo in vsaj enkrat odtekla skupni tek ter izoblikovala postavo.

neva-matko-2
neva-matko-2FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471