Zadovoljna.si
Špela-klemenčič-0

Postani boginja Nike desetke

ŠPELA KLEMENčIč

Z.B.
17. 09. 2012 09.51
0

Dovolj je bilo posedanja na kavču in izgovorov, da je za rekreacijo preprosto prevroče. Čas je za spremembo, čas je za tek! Pet srečnic bo prejelo modno in funkcionalno športno opremo Nike ter se pod budnim očesom profesionalnega trenerja pripravljalo na 10 kilometrsko progo na Ljubljanskem maratonu, ki bo 28. oktobra 2012. Predstavljamo vam eno izmed potencialnih kandidatk akcije Postani boginja Nike desetke.

Špela-klemenčič-0
Špela-klemenčič-0FOTO:

S čim se ukvarjate v življenju?

Drugače sem rojena "anti" športnica, ampak vseeno rada posvetim par ur na teden tudi rekreaciji, drugače pa žal že slabo leto neuspešno iščem zaposlitev.

Špela-klemenčič-1
Špela-klemenčič-1 FOTO:

Si vzamete čas za šport (koliko časa na dan, kateri je vaš najljubši šport ...)?

Tudi za šport si vzamem čas, seveda. Poleti sem najraje na rolerjih, ali pa se sprehodim na naš bližnji hrib Dobeno, jeseni, pozimi in spomladi sem pa redna obiskovalka zumbe, dvakrat tedensko po 1 uro. Sedaj pa slab mesec obiskujem tudi hooping (nova vadba - vrtenje hula hop obroča). Včeraj sem se udeležila teka v petkah, drugače pa tečem zelo redko, bi se pa zelo rada pripravila da bi odtekla 10 km na Ljubljanskem maratonu, ker jaz zase mislim da je to skoraj nemogoče, bi se pa prepustila strokovnjakom in super trenerjem., da bi me pripravili na 10 km razdaljo. Drugače pa sem zelo navdušena nad tekom, sploh ker je oči super tekač, ga z mami velikokrat spremljava na raznih tekaških prireditvah, ampak sama se pa še nisem opogumila da bi začela redno teči. Bi pa seveda rada tudi očiju dokazala da zmorem, in seveda vsem ostalim. Seveda pa mi je najljubša zumba, sepravi rekreiram se okoli 3 - 4 ure tedensko.

Imate raje vadbo v zaprtih prostorih ali na prostem?

Poleti seveda na prostem, drugače pa v zaprtih prostorih, čeprav je tudi jesenski čas primeren za zunanjo rekreacijo, ker ni prehude vročine.

Od kdaj se ukvarjate s tekom?

Po pravici povem da se s tekom ne ukvarjam, se seveda z drugimi športi, kot so rolanje, hoja v naravo, zumba, hooping. Bi se pa zelo rada začela ukvarjati s tekom.

Zakaj bi radi postali boginja teka?

Točno v tem trenutku sem jaz prepričana vase, da 10 km nisem sposobna odteči, saj jih še nikoli nisem. Imam pa res ogromno željo, da bi sebi in tudi drugim ( sploh seveda očiju ) dokazala, da tudi jaz zmorem. Zelo si želim postati boginja teka, saj bi bila to moja odskočna deska seveda tudi za naprej, in vem da bi se potem še vedno ukvarjala s tekom.

Špela-klemenčič-2
Špela-klemenčič-2FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471