Zadovoljna.si
Priorin after efekt - 5

Priorin

Neverjetna preobrazba: skoraj so že obupale, pa jih poglejte danes!

M.K.
25. 11. 2014 09.24
0

Lepi in sijoči lasje so brez dvoma najlepši modni dodatek, ki lahko krasi žensko, a kaj storiti, ko začnejo izpadati, postanejo vse tanjši in izgubijo svoj lesk? Ženske so že od nekdaj tiste, ki so na svoje lase še posebej čustveno navezane, a dejstvo je, da se z izpadanjem in poškodovanimi ter uničenimi lasmi bori vedno več pripadnic ženskega spola. Morda pa imamo mi pravo rešitev za vas!

V uporabo so prejele trimesečni paket Priorin® Extra, ki jim je pomagal do močnejših, gostejših in lesketajočih las.
V uporabo so prejele trimesečni paket Priorin® Extra, ki jim je pomagal do močnejših, gostejših in lesketajočih las.FOTO: Aljoša Kravanja

Pred skoraj dvema mesecema smo Sašo Može, Darinko Pavlič Kamien, Tatjano Čeman, Renato Vretič Osredkar in Mojco Mori razveselili z novico, da bodo prejele trimesečni paket Priorin® Extra, ki jim bo pomagal do močnejših, gostejših in lesketajočih las. Paket, ki ga sestavljata prehransko dopolnilo in šampon, namreč vsebuje vse, kar lasišče in lasje potrebujejo za zdrav in sijoč videz. Pred dnevi smo jih povabili na sproščen pogovor ter jih poprosili, da poročajo o opažanjih in spremembah, ki so jih opazile.

Mojca Mori je povedala, da svojim lasem že od nekdaj posveča veliko pozornosti in da je pozitivne učinke paketa Priorin® Extra opazila že po prvem pranju. »Šampon mi je bil zelo všeč. Lasje so bili mehki, lasišče je bilo osveženo, nobene srbečice. Zelo lepo so se tudi fenirali in sem takoj vedela, da je šampon top, da ne oteži las,« nam je navdušeno pripovedovala Mojca in dodala, da so se po mesecu dni lasje tudi ojačali, rezultate pa je poleg nje opazila tudi njena mama. »Mama zelo dobro pozna moje lase, saj mi je nekoč, ko sem bila še plesalka, redno delala frizure. Tudi ona je nad učinkom paketa Priorin® Extra navdušena, zato bo tudi sama preizkusila tretma.«

»Šampon mi je bil zelo všeč. Lasje so bili mehki, lasišče je bilo osveženo, nobene srbečice."
»Šampon mi je bil zelo všeč. Lasje so bili mehki, lasišče je bilo osveženo, nobene srbečice." FOTO: Aljoša Kravanja
Pri Saši Može učinki niso bili tako opazni, saj z izpadanjem las že prej ni imela večjih težav, razlik v debelini pa še ni opazila. »Šampon mi je bil zelo všeč. Takoj po pranju so bili lasje močnejši na otip, dobili so tudi lesk. Večjih razlik pa nisem opazila. Morda moji lasje potrebujejo več časa, da se odzovejo, zato bom s tretmajem vsekakor nadaljevala,« nam je iskreno zaupala Saša in dodala, da se ji zdi še posebej pomembno uživanje prehranskega dopolnila, saj vsebuje snovi, ki jih s hrano ne moremo pridobiti v zadostnih količinah. Vsekakor paket Priorin® Extra priporoča vsem, ki imajo težave z lasmi.

Renata Vretič Osredkar je prve učinke prehranskega dopolnila in šampona Priorin® Extra opazila po približno treh tednih. »Lasje so mi začeli manj izpadati, predvsem pri pranju. Zdaj po skoraj dveh mesecih uporabe so postali tudi močnejši, svetlejši, zato bom s tretmajem še nadaljevala in upam, da se bodo lasje še bolj okrepili.« Ker je nad izdelkoma prijetno presenečena, ju priporoča vsem ženskam, ki bi rade odebelile svoje lase, jim podarile moč in lesk ter jih 'prepričale', da ne bi tako zelo izpadali. Svetuje pa, da so potrpežljive. »Moje izkušnje so dobre, zato priporočam vsem, da ga uporabljajo, a morajo biri vztrajni, saj bo le tako učinek resnično pravi.«

Pričakovanja Tatjane Čeman v trenutku, ko je izvedela, da je postala ena izmed petih, ki bodo deležne tretmaja s paketom Priorin® Extra so bila velika. »Pričakovala sem, da bodo lasje bolj svetleči, močnejši in da se bodo zgostili.« Seveda je bilo naše naslednje vprašanje, v kolikšni meri so se ta pričakovanja uresničila. »Prvi učinki so se pojavili po dveh do treh tednih. Lasje so manj izpadali, postali so bolj ubogljivi, pridobili so tudi na lesku. Prav tako sem opazila tudi več malih, mladih laskov,« je svoja opažanja strnila Tatjana in dodala, da se pozitivni učinki niso poznali samo na laseh, temveč tudi na koži in nohtih. Nekoliko manj je bila zadovoljna s samim šamponom, saj je bil po njenih besedah precej suh, je pa tudi ona odločena, da bo s tretmajem nadaljevala, saj je prepričana, da so lahko rezultati sčasoma še boljši.

Darinka Pavlič Kamien nam je dejala, da je bil najbolj viden znak učinka paketa Priorin® Extra manjše izpadanje las in dejstvo, da so ti postali bolj ubogljivi. »Prej mi je frizura, ki sem si jo naredila po pranju, zdržala največ en dan, zdaj pa je vse na svojem mestu tako rekoč do naslednjega pranja. Zdi se mi, da mi lasje drugače stojijo in da ostanejo tam, kamor jih popravim,« je o svoji izkušnji pripovedovala Darinka ter poudarila, da ji je celo frizerka pred dnevi dejala, da ima zelo lepe lase in da torej pozitivne učinke opazijo tudi drugi, čeprav se ji zdi najbolj pomembno to, da jih opazi sama. Tudi ona je odločena, da bo paketu Priorin® Extra ostala zvesta tudi v prihodnje. »Zdaj sem si ustvarila takšno zaupanje, da sem prepričana, da je Priorin treba jemati še na daljši rok in da so lahko učinki še mnogo boljši zato bom z uporabo nadaljevala.«

Paket, ki ga sestavljata prehransko dopolnilo in šampon, namreč vsebuje vse, kar lasišče in lasje potrebujejo za zdrav in sijoč videz.
Paket, ki ga sestavljata prehransko dopolnilo in šampon, namreč vsebuje vse, kar lasišče in lasje potrebujejo za zdrav in sijoč videz.FOTO: Aljoša Kravanja

Izberite Priorin® Extra!

Paket Priorin® Extra vsebuje vse, kar lasišče in lasje potrebujejo za zdrav in sijoč videz. Šampon vsebuje naravne sestavine, ki nežno in obenem intenzivno negujejo vaše lase. Lasem zagotavljajo pomembne hranilne snovi ter jim dajejo sijaj in volumen. Edinstvena formula šampona temelji na preizkušeni kombinaciji sestavin, ki jih vsebuje. Zato vam niti pri umivanju las ni treba sprejemati kompromisov – lase lahko negujete nežno in učinkovito obenem. Paket pa vsebuje tudi prehransko dopolnilo, ki korenine las oskrbuje s pomembnimi mikrohranilnimi snovmi in s tem pripravlja osnovo za zdrave lase. Deluje na podlagi naravnih sestavin prosa v kombinaciji s ključnim vitaminom B5, biotinom in aminokislino L-cisteinom.

Sponsored by Bayer Healthcare

Bayer -logo
Bayer -logoFOTO:

 

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 324