HOROSKOP: vodnarji bodo nemirni, raki bodo polni energije

Špela Plemelj
14.09.2019, 18:55
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Zagnali se boste v delo in uspelo vam bo veliko narediti ter dokončati. Čutili se boste močne in sposobne, da bi lahko premikali gore. Ta delovna vnema vam bo zelo koristila, da svojo energijo usmerite v nekaj, na kar boste na koncu lahko ponosni.

Bik:

Našli boste nekakšno zadovoljstvo v svojem delovnem okolju, četudi to pomeni, da boste spremenili samo en delček tega, kar počnete. To vas bo napolnilo z neko ubranostjo in sproščenostjo. Včasih so spremembe dobrodošla popestritev monotonega vsakdana.

Dvojčka:

Čas bo, da pokažete in izrazite svoj kreativni potencial. Iskali boste načine, kako popestriti svoje življenje in si ga olepšati. Skozi igro in ljubezen boste našli pot do veselja in zabave. Četudi se pripeti kakšen nesporazum, za vas to ne bo težava.

Rak:

Ob tokratni polni luni vas je presunilo na premnogih nivojih. V tem tednu boste imeli veliko časa, da poskrbite za vse, kar ste si zadali. Dinamične energije vas bodo spremljale še lep čas, zato boste uspeli narediti več, kot boste dejansko planirali.

Lev:

Dobra reklama je vselej dobrodošla. S svojimi dejanji in zgledom ste si zaslužili veliko pohval in to vam veliko pomeni. V naslednjih dneh boste močneje zaznavali vse to, kar ste in kar si resnično zaslužite. To bo tudi motiv za kakšen večji nakup.

Devica:

Prestop v novo znamenje vam bo prinesel več lahkotnosti, razpršenosti in družabnosti. Hitro se bo vse odvrtelo in prišli boste do trenutka, ko boste vsega imeli dovolj. Brez oziranja na druge boste potegnili črto in naredili stvari kot boste sami želeli.

Tehtnica:

Vstop Venere v vaše znamenje vas bo navdalo z veliko prijetnimi občutki. Znali boste videti vse lepo, ki vas bo obdajalo. Poskrbeli boste, da vam bo prijetno in lepo. Radovednost v vas, vas bo spodbujala, da na kreativen način poiščete kar potrebujete.

Škorpijon:

V vas bo veliko energije in moči, kar boste znali zelo dobro izkoristiti za vse svoje naloge. Polni samozavesti in odločnosti se ne boste ustavljali ampak boste želeli pokazati, kaj vse lahko naredite in ustvarite. Spremljala vas bo prav posebna karizma.

Strelec:

Kot da sploh ne boste želeli videti in dojeti, da ste se usedli na vlak, ki pelje v napačno smer. V tem tednu se vam bo vse zdelo mogoče, zaradi česar poskušajte biti bolj previdni pri svojih besedah in predvsem odločitvah. Optimizma bo na pretek.

Kozorog:

Takrat, ko najbolj potrebujete neko stabilnost in varnost, takrat ostanete sami pred zaprtimi vrati. Prav res boste naleteli na nekaj zaprtih vrat, a to za vas pomeni samo, da boste morali odgovore poiskati na povsem drugih koncih. Rabili boste več volje.

Vodnar:

Ker ste se navadili na svoj ritem, vam to čakanje ne bo najbolj všeč. Enostavno ne boste morali sprejeti, da ste se znašli v čakalni vrsti. To bo v vas zbujalo še več vprašanj in tudi nemira. Ne bo še čas za večje spremembe. Najprej teorija, nato praksa.

Ribi:

Zdelo se vam bo, da komaj dohajate vse, kar se dogaja. Planetarni odnosi v vas puščajo veliko sledi in trenutno ste v obdobju, ko si lahko dovolite sanjati. To bo kar velik nesporazum z realnostjo, zato vseeno bodite previdni s kom in kako komunicirate.