Zadovoljna.si
Modno spogledovanje v Sportini XYZ - 16

Moda

Ko spogledovanje postane dovoljeno!

U.S.
18. 05. 2014 19.26
1

Pred dnevi je v XYZ Premium Fashion Store potekalo ekskluzivno modno dogajanje, ki je premierno predstavilo sodelovanje med premium partnerji.

Dogodek Modno spogledovanje je obiskovalcem večera ponudil popolno modno doživetje. Modna revija v prvem nadstropju XYZ je ljubitelje premium mode povabila v sobo z razgledom, kjer so se zvrstile številne ključne smernice sezone pomlad-poletje 2014. Predstavile so se kreacije zvenečih imen modnega sveta iz nabora XYZ ter ustvarile kolaž popolnih kombinacij.

In ključne smernice so ...

Ženske nosijo to sezono potiske, pastelne barve ter plisirane feminilne kroje. Njihov videz je vedno prekrit s tančico glamurja, tudi če je osrednji element izbora džins. In če so ženske glamurozne dame, so letos moški hedonistični džentelmeni. Poigravajo se z barvami hlač in suknjičev, pri čemer so zelo pomembni detajli. Strogi videz bodo to sezono mehčali z zabavnimi metuljčki, zavihanimi hlačami ali pisano obutvijo.

Privabili veliko znanih obrazov

Da je bilo modno dogajanje zares nekaj posebnega, priča tudi število znanih gostov, med katerimi so bili tudi Branko Đurić, Iris Mulej, Anja Rupel, Maja Raspopović, Marjeta Grošelj, Jožica Brodarič, Nena Kopčavar Guček, Zdenka Kahne in drugi.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493