Zadovoljna.si
Karl Lagerfeld je očitno stopil v korak s sodobno tehnologijo, saj nove modele išče kar pred družbenih omrežij.

Moda

Pozor, Lagerfeld išče topmodel!

M.K.
07. 07. 2014 10.27
12

Že od nekdaj sanjate, da bi se sprehodili po modni pisti v kreacijah, ki jih za modno hišo Chanel snuje legendarni Karl Lagerfeld? Vaše sanje utegnejo postati resničnost. Še več, k sodelovanju vas lahko povabi kar Lagerfeld osebno.

Karl Lagerfeld je očitno stopil v korak s sodobno tehnologijo, saj nove modele išče kar pred družbenih omrežij.
Karl Lagerfeld je očitno stopil v korak s sodobno tehnologijo, saj nove modele išče kar pred družbenih omrežij.FOTO: Reuters
Hiter prodor v svet priznanih manekenk še nikoli ni bil bolj enostaven. Medtem ko so blišča modnih pist in dizajnerskih kreacij željna dekleta nekoč morala upati, da jih med množico žensk z enakimi željami po naključju vendarle opazi kakšen modni agent in jim pomaga na poti do svetovne slave, se danes mladenkam lahko sanje uresničijo že samo z nekaj kliki. Sodobne tehnologije omogočajo spletne natečaje, gledalce pa so pred televizijske sprejemnike prikovali resničnostni šovi – oboji modnim agentom omogočajo, da najdejo resnično talentiran model in mu pomagajo prodreti v svet profesionalnega manekenstva.

Ena od prijavljenih manekenk. Ji bo uspelo prepričati strogega Lagerfelda?
Ena od prijavljenih manekenk. Ji bo uspelo prepričati strogega Lagerfelda? FOTO: Instagram
Lagerfeld išče top model

Po Marcu Jacobsu, ki že od aprila preko družbenega omrežja Twitter #CastMeMarc išče nove modele, se je za podoben korak na profilih Instagram in Twitter sedaj odločil tudi Karl Lagerfeld, ki bo na tak način skušal najti novo muzo, vredno njegovih kreacij. Skupaj s priznano modno agencijo Ford Models ter revijo 'V Magazine' je pred kratim pričel s spletnim natečajem, na katerem išče manekenko ali manekena, ki bo v prihodnje na modnih revijah nosil kreacije znamk Chanel ter Fendi. Vse, kar morajo kandidati zaenkrat narediti, je objaviti sebek oziroma 'selfie' s 'hashtagom' #walkwithkarl, obenem pa svojo fotografijo in osebne podatke naložiti še na spletno stran modne agencije Ford. Prijave modni guru zbira do 1. septembra.

Zmagovalka ali zmagovalec bo nasledil Caro Delevingne

Do sedaj je svoje fotografije na Instagram naložilo že več kot 2.700 mladih modelov, ki si želijo uspeti v svetu visoke mode. Le eden izmed vseh prijavljenih, pa bo lahko dejansko postal Lagerfeldov top model in ga bo doletela čast, da se na naslednji modni reviji ob tednu mode v Parizu po modni pisti sprehodi v najnovejših kreacijah znamke Chanel, na milanskem tednu mode pa v kreacijah znamke Fendi – oboje bo seveda oblikoval Lagerfeld. Poleg tega bo zmagovalec ali zmagovalka deležen še samostojnega fotografiranja za revijo 'V Magazine' – prav tako v Chanelovih kreacijah. Srečni izbranec ali izbranka bo tako na reviji nadomestil svetovno znano Caro Delevingne, ki se je s Karlom z roko v roki sprehodila po modni pisti na zadnjem tednu mode v Parizu.

Srečni izbranec ali izbranka bo tako na reviji nadomestil svetovno znano Caro Delevingne, ki se je s Karlom z roko v roki sprehodila po modni pisti na zadnjem tednu mode v Parizu.
Srečni izbranec ali izbranka bo tako na reviji nadomestil svetovno znano Caro Delevingne, ki se je s Karlom z roko v roki sprehodila po modni pisti na zadnjem tednu mode v Parizu.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493