Zadovoljna.si
Da bi bile to poletje videti trendovsko, vam ni potrebno zapraviti premoženja. Dovolj je že nekaj starih oblačil ter malo kreativnosti in domišljije.

Moda

Stilska pravila letošnjega poletja

M.K.
11. 07. 2014 08.48
0

Kraljevati poletju v trendu ne pomeni nujno, da morate zamenjati vso garderobo, ki jo imate. Pogosto je dovolj nekaj minimalnih sprememb, s pomočjo katerih dosežete efekt popolnega občudovanja. Da na poletnih razprodajah vaša denarnica ne bi preveč trpela, vam ponujamo nekaj enostavnih stilskih nasvetov, s pomočjo katerih boste videti šik in trendovsko – tudi v starih oblačilih!

Da bi bile to poletje videti trendovsko, vam ni potrebno zapraviti premoženja. Dovolj je že nekaj starih oblačil ter malo kreativnosti in domišljije.
Da bi bile to poletje videti trendovsko, vam ni potrebno zapraviti premoženja. Dovolj je že nekaj starih oblačil ter malo kreativnosti in domišljije.FOTO: iStockphoto
Ženske smo rade videti trendovsko in urejeno, zato je še kako pomembno, da sledimo modnim trendom. A če mislite, da je za to potrebno veliko denarja, se močno motite. Najpomembneje je, da svoje modne kombinacije načrtujete sila premišljeno. Pri tem je potrebno uporabiti kar nekaj kreativnosti in domišljije, a verjemite, da se izplača. Z majhnimi in enostavnimi spremembami pri stiliranju ne boste le prihranile za številne druge razvade, temveč boste obenem morda ponovno uporabile stare kose oblačil, ki so vam še posebej pri srcu.

Dolgi rokavi? Ni problema!

Imate kakšen pulover ali jopo, ki vam je še posebej pri srcu, a trenutno ždi v kotu omare, ker ima dolge rokave? Hitro jo ponovno oživite tak modni kos, saj utegnejo biti poletna jutra in večeri še kako sveži. Kombinirajte ga h kratkim hlačam ali mini krilu, saj je taka kombinacija letos pravi poletni hit.

Pulover ali jopico z dolgimi rokavi lahko to poletje kombinirate h kratkim hlačam ali mini krilu.
Pulover ali jopico z dolgimi rokavi lahko to poletje kombinirate h kratkim hlačam ali mini krilu.FOTO: Profimedia
Dior svetuje, da dolge elegantne hlače kombinirate s prisrčno 'coctail' obleko.
Dior svetuje, da dolge elegantne hlače kombinirate s prisrčno 'coctail' obleko. FOTO: Pinterest

Eleganca, na katero stavi tudi visoka moda

Elegantne dolge hlače v črni barvi veljajo za modno klasiko, zato imajo najverjetneje svoje mesto v omari vsake modne navdušenke. Če ste ponosna lastnica nekoliko ožjega modela tega modnega kosa, ga lahko to poletje mirno oblečete pod zapeljivo 'coctail' oblekico. Čeprav se kombinacija na prvi pogled morda zdi nekoliko čudna, pa nanjo očitno prisegajo tudi v svetu visoke mode, saj smo jo lahko videli na modni reviji blagovne znamke Dior in priznati je treba, da je bila videti vse prej kot nenavadna.

Ruta namesto usnjenega pasu

Ali vaše svilene rute že več let zanemarjeno ležijo v kotu omare, ker pač niso v modi in jih zato nimate kam obleči? Hitro otresite prah z njih in jih to poletje uporabite namesto usnjenega pasu v hlačah ali krilu. Že dolgo namreč ne velja več pravilo, da svilene rute sodijo samo okrog vratu. Star in na prvi pogled neuporaben modni kos bo tako čez noč postal eden vaših glavnih modnih adutov tega poletja.

Svileno ruto lahko to poletje uporabite namesto usnjenega pasu v hlačah ali krilu.
Svileno ruto lahko to poletje uporabite namesto usnjenega pasu v hlačah ali krilu.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493