Zadovoljna.si
Glamurozna zabava v dvorcu Windsor - 6

Moda

Vojvodinja Kate ga je razjezila!

U.S.
29. 05. 2014 10.25
3

Kultni modni oblikovalec Ralph Lauren je besen na lepo britansko vojvodinjo, ker se s princem Williamom ni udeležila humanitarne večerje, ki se je pred časom odvijala na dvorcu Windsor.

Glamurozna zabava v dvorcu Windsor - 6
Glamurozna zabava v dvorcu Windsor - 6 FOTO: Reuters

Princ William je pred časom na široko odprl vrata dvorca Windsor, kjer je potekal gala večer, na katerem se je zbralo 200 povabljencev, med njimi številni britanski zvezdniki. "Žal mi je, da soproga ni prišla z mano. Vem, da bi bili vsi srečnejši, če bi sedela tu poleg mene, a žal je morala ostati doma," naj bi princ William pojasnil Kateino odsotnost modnemu velikanu Ralphu Laurenu, ki pa se očitno s skromnim opravičilom ni zadovoljil.

74-letni modni velikan, ki je s 50-letno ženo Ricky Anne Loew-Beer posebej za to priložnost pripotoval iz Amerike, je sedaj medijem potarnal, da mu je vojvodinja Cambriška, največja britanska modna ikona stila, s svojo neudeležbo izkazala veliko nespoštovanje. »Namučil sem se, da sem ji zagotovil najboljše mesto za mizo, a me je izdala,« je negodoval, kljub temu da so na humanitarno večerjo prišla številna zveneča imena iz sveta zabave, kot so supermodela Kate Moss in Cara Delevingne, igralki Helena Bonham Carter in Cate Blanchett, igralec Benedict Cumberbatch in številni drugi.

Namen svečane večerje je bil proslaviti uspešno delovanje bolnišnice The Royal Marsden, katere direktor je od leta 2007 princ William, ki je tako šel po maminih stopinjah.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493