Zadovoljna.si
Aida bi rada izvedela, ali so čustva obojestranska.

Novice

Aida preko oglasa išče fanta, v katerega se je zaljubila na morju

Z.C.
16. 08. 2012 11.21
18

Aida Turalić je stara 24 let in se je na počitnicah v Dalmaciji zaljubila v mladega turista. A počitnice so se končale in Aida je odpotovala domov, ne da bi si s svojim dragim izmenjala telefonski številki. Zato je v časopisu objavila oglas, da ga išče. A kmalu se je izkazalo, da je resnica drugačna.

Aida bi rada izvedela, ali so čustva obojestranska.
Aida bi rada izvedela, ali so čustva obojestranska.FOTO:
Sarajevčanka Aida Turalić je poletne počitnice preživela v Bristu pri Makarski, kjer je letoval tudi mlad Beograjčan. Zaljubila sta se in preživela nepozabne počitnice. Vse kar je lepo, hitro mine, tako so se končale tudi njune počitnice in mlada zaljubljenca sta se vrnila vsak v svoj rodni kraj: Aida v Sarajevo, mladenič pa v Beograd. A glej ga zlomka, pozabila sta si izmenjati naslova in telefonski številki. Zato se je Aida odločila, da svojega dragega poišče s pomočjo oglasa v časopisu.

Dnevni Avaz
Dnevni Avaz FOTO:
Prava ljubezen?

"Ko sva se spoznala, sem začutila nekaj posebnega ... Mislim, da je to tisto pravo. Najina romanca ni trajala prav dolgo, ampak zame je bilo dovolj, saj sem doživela nekaj najlepšega," je Aida povedala za sarajevski Dnevni Avaz. "Iščem ga, ker sem oseba, ki se želi boriti za nekaj, kar menim, da je vredno. Ne glede na razdaljo in na vse. Če bo to sporočilo prišlo do njega, želim le, da izve, kaj čutim do njega. Vse bi dala, da bi ga lahko zadržala v svojem življenju," je še povedala zaljubljena Sarajevčanka za Dnevni Avaz.

Vse skupaj je bila potegavščina

Aidino zgodbo so objavili številni mediji v državah nekdanje Jugoslavije, že kakšen dan pozneje, pa je dekle zgodbo zanikalo. Pravi, da si je njeno poletno avanturo izmislil nekdo iz njene družbe, s katero je letovala na morju. Ljubezen z mladim Beograjčanom naj bi bila čista laž, je za Dnevni Avaz pojasnila ogorčena Sarajevčanka, potem ko je v javnost prišla zgodba o 'Bosanki, ki se je sredi Hrvaške zaljubila v Srba'. Aida sicer prizna, da je v zgodbi tudi nekaj resnice. V Bristu je resnično spoznala 26-letnega Beograjčana, vendar ga ne išče preko oglasa, saj ima njegovo telefonsko številko. "Do objave te zgodbe sem se z njim redno slišala, zdaj pa sva stike prekinila. Za to so zaslužni posamezniki, ki so si izmislili to zgodbo. Nisem se zaljubila vanj! Imam fanta, z Beograjčanom pa sva samo prijatelja. Za neke posameznike je to zanimiva zgodba, saj vse skupaj gledajo skozi našo nacionalno pripadnost," je prepričana Aida, ki še pravi, da se ji je nekdo na ta način želel grdo maščevati.

Poletna ljubezen
Poletna ljubezenFOTO:


 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493