Zadovoljna.si
Novembra lani se je na Anninem prstu pojavil zaročni prstan.

Novice

Anna Kournikova je noseča!

Z.M.
27. 01. 2011 16.44
12

Po mesecih ugibanja, ali Anna Kournikova pod srcem res nosi otroka latino ljubimca Enriqueja Iglesiasa, je dvomov očitno konec. Slike pričajo, da je teniška igralka v veselem pričakovanju.

Enrique Iglesias je lepo Anno Kurnikovo, ki je iz teniških igrišč zaplavala v manekenske vode, spoznal na snemanju videospota za svojo uspešnico Escape. Igrala je vlogo lepotice, ki je Enriqueja omrežila in mu ukradla srce. Ni minilo veliko časa, ko sta se pojavila v javnosti kot par, šest let kasneje pa je Anna dočakala tudi uradno potrditev ljubezni z zaročnim prstanom. Novembra lani se je sicer v medijih pojavila neuradna informacija o njuni tajni poroki, a je ostalo pri tem. Svetovni rumeni tisk pa zdaj poroča, da Anna in Enrique pričakujeta prvega otroka. "Španski pevec in bivša teniška igralka sta prijateljem veselo vest zaupala v svoji vili v Miamiju," je poročal ameriški portal x17Online. Anna in Enrique novice uradno še nista potrdila.

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493